Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yonose F.C. SANTA FE DC
Oh no! Again Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 21
average Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


9e minuut.
Colorado onderschept slim de pass. Colorado probeert naar een medespeler te passen. Verano rent richting de bal. Campusano is nu in balbezit. Campusano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Moya met een sublieme pass. Daar is Verano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mutis is nu in balbezit. Verano verovert de bal door een tackle van achteren. Verano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Briceño verovert de bal door een tackle van achteren. Campusano rent richting de bal. Campusano passt de bal met de wreef. Verano bereikt de bal nog maar net als eerste. Verano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - SANTA FE DC 1:0

19e minuut.
Colorado met de inworp. Verdugo geeft een lange en hoge pass. Daar is Verano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campusano schiet op doel. Florián bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - SANTA FE DC 2:0

28e minuut.
Colorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Colorado passt de bal in één keer door. Verano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campusano rent richting de bal. Campusano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Colorado met een sublieme pass. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campusano speelt de bal door. Verano is nu in balbezit. Verano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonose F.C. 39%, SANTA FE DC 61%.
Yonose F.C. - SANTA FE DC 2:0

51e minuut.
Piedra probeert naar een medespeler te passen. Natouri is nu in balbezit. Natouri speelt de bal door. Verano bereikt de bal nog maar net als eerste. Verano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - SANTA FE DC 3:0

53e minuut.
Briceño speelt de bal door. Verdugo met een sublieme pass. Piñeros is nu in balbezit. Piñeros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - SANTA FE DC 3:1

62e minuut.
Leal rent richting de bal. Campusano verovert de bal door een tackle van achteren. Campusano passt de bal zonder na te denken. Verano is nu in balbezit. Verano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Verano is nu in balbezit. Verano passt de bal met de wreef. Daar is Giraldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verano is nu in balbezit. Verano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pimiento geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moya met de inworp. Campusano is nu in balbezit. Campusano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Florián probeert wanhopig de bal te grijpen. Verano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonose F.C. 27%, SANTA FE DC 73%.
Yonose F.C. - SANTA FE DC 3:1