Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenix Barça Deportivo Terranova
at3 Tactiek Def541 Att433
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
63.4 gemiddelde waardering 52.1
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Oyola probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caliman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caliman met een sublieme pass. Daar is Fuscão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuscão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Höök passt de bal in één keer door. Ramognino probeert naar een medespeler te passen. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Deportivo Terranova 1:0

6e minuut.
Precel is nu in balbezit. Núñez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Precel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montilla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Frota heeft problemen om de bal te vangen. Frota schiet op doel. Pizzuti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciobănescu komt het veld opgelopen. Padrón komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Adaś speelt de bal door. Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev passt de bal zonder na te denken. Precel rent richting de bal. Precel schiet op doel. Pizzuti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Bromba geeft een hoge lob. Montilla kopt de bal weg. Núñez probeert de bal aan de voet te houden. Frota rent richting de bal. Frota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pizzuti trapt de bal weg van het doel. Höök kopt de bal weg. Panchev met een sublieme pass. Montilla heeft problemen om de bal te vangen. Montilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Benetti probeert naar een medespeler te passen. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo passt de bal zonder na te denken. Padrón is nu in balbezit. Padrón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nartowski trapt de bal weg van het doel. Panchev met een sublieme pass. Precel rent richting de bal. Precel draait met de bal, schiet en ... Pizzuti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Panchev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Preda kopt de bal weg. Oyola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Panchev met de inworp. Precel rent richting de bal. Precel passt de bal met de wreef. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla draait met de bal, schiet en ... Pizzuti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenix Barça 33%, Deportivo Terranova 67%.
Fenix Barça - Deportivo Terranova 1:0

46e minuut.
Trung Phương komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ramognino rent richting de bal. Ramognino geeft een hoge lob. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Pizzuti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Deportivo Terranova 2:0

49e minuut.
Panchev met de inworp. Padrón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bromba. Bromba krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Ciobănescu geeft een hoge lob. Ramognino rent richting de bal. Ramognino passt de bal met de wreef. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Deportivo Terranova 3:0

58e minuut.
Höök controleert de bal met de borst. Ciobănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Höök is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Höök zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Filipoiu probeert naar een medespeler te passen. Ciobănescu rent richting de bal. Ciobănescu passt de bal in één keer door. Padrón rent richting de bal. Padrón draait met de bal, schiet en ... Nartowski bokst de bal weg.

73e minuut.
Cesari geeft een hoge lob. Caliman is nu in balbezit. Caliman geeft een hoge lob. Padrón maakt een snoekduik en kopt de bal. Nartowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Deportivo Terranova 3:1

77e minuut.
Ramognino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Höök speelt de bal door. Ramognino is nu in balbezit. Ramognino geeft de bal voor. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen. Pizzuti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Cesari rent richting de bal. Cesari passt de bal met de wreef. Panchev speelt de bal door. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pizzuti trapt de bal weg van het doel. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciobănescu krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Ramognino passt de bal met de wreef. Núñez onderschept slim de pass. Frota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Precel rent richting de bal. Precel haalt uit met een fantastische trap. Pizzuti bokst de bal weg. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Deportivo Terranova 4:1

88e minuut.
Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu geeft een hoge lob. Frota kopt de bal weg. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Pizzuti bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gros verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panchev met een snelle inworp. Höök rent richting de bal. Höök geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenix Barça 36%, Deportivo Terranova 64%.
Fenix Barça - Deportivo Terranova 4:1