Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mangles FC CA Independiente del Chorro
CALP2 Tactiek Chorro 532
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 49.2
good Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen good


8e minuut.
Cuetos rent richting de bal. Cuetos geeft de bal voor. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie schiet op doel. Villasmil probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

25e minuut.
Rahmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez met een sublieme pass. Plitas is nu in balbezit. Plitas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Hyslop passt de bal zonder na te denken. Cuetos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morles. Morles krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Czech rent richting de bal. Czech geeft een lange en hoge pass. Pokora rent richting de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ... Govone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - CA Independiente del Chorro 0:1

37e minuut.
Hyslop passt de bal zonder na te denken. Vlada is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kosman. Kosman krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Emiliani rent richting de bal. Emiliani geeft de bal voor. Méndez geeft de bal voor. Pokora krijgt zijn hoofd ertegen. Govone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - CA Independiente del Chorro 0:2

43e minuut.
Vlada passt de bal met de wreef. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga probeert naar een medespeler te passen. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 56%, CA Independiente del Chorro 44%.
Mangles FC - CA Independiente del Chorro 0:2

54e minuut.
Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlada bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - CA Independiente del Chorro 0:3

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Restrepo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Vlada is nu in balbezit. D`haene begaat een overtreding. Vlada raakt geblesseerd tijdens het duel. Plitas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Emiliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez onderschept slim de pass. Méndez passt de bal in één keer door. Pokora is nu in balbezit. Pokora draait met de bal, schiet en ... Govone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Loreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai onderschept slim de pass. Mihai probeert naar een medespeler te passen. Hyslop is nu in balbezit. Hyslop draait met de bal, schiet en ... Villasmil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Czech probeert naar een medespeler te passen. Pokora is nu in balbezit. Rahmin geeft de bal voor. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap. Villasmil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 55%, CA Independiente del Chorro 45%.
Mangles FC - CA Independiente del Chorro 0:3