Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Independiente del Chorro Mangles FC
Chorro 532 Tactiek CALP3
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51.9 gemiddelde waardering 45.9
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Polanía geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nicolaie stond buitenspel. Morles maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pokora geeft de bal voor. Govone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Vlada rent richting de bal. Vlada geeft een lange en hoge pass. Plitas rent richting de bal. Plitas schiet op doel. Govone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Mangles FC 1:0

11e minuut.
Mihai geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Nicolaie. Goede buitenspelval van de verdediging. Morles neemt vlug de vrije trap. Pokora rent richting de bal. Pokora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Mangles FC 2:0

20e minuut.
Le Cam passt de bal in één keer door. Morles rent richting de bal. Czech is nu in balbezit. Czech passt de bal in één keer door. Vlada geeft een lange en hoge pass. Govone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Vlada rent richting de bal. Vlada passt de bal zonder na te denken. Pokora rent richting de bal. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Govone probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Mangles FC 3:0

24e minuut.
Emiliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Morles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaie onderschept slim de pass. Nicolaie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Le Cam met de inworp. Mihai rent richting de bal. Mihai geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nicolaie de bal. Nicolaie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nicolaie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nicolaie kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ciamajda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Emiliani met een sublieme pass. Le Cam bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Cam met een sublieme pass. Troisio rent richting de bal. Troisio schiet op doel. Ciamajda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardona Arias komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez passt de bal met de wreef. Pokora is nu in balbezit. Pokora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Independiente del Chorro 37%, Mangles FC 63%.
CA Independiente del Chorro - Mangles FC 3:0

49e minuut.
Méndez passt de bal in één keer door. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruzelski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaruzelski krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Troisio geeft een hoge lob. Loreto kopt de bal weg. Emiliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani geeft een lange en hoge pass. Plitas kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Mihai is nu in balbezit. Mihai geeft een hoge lob. Troisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Troisio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Mangles FC 3:1

60e minuut.
Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanas begaat een overtreding. Pokora raakt geblesseerd tijdens het duel. Feliciano komt het veld opgelopen. Vlada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Plitas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Mangles FC 4:1

65e minuut.
Méndez rent richting de bal. Méndez geeft een lange en hoge pass. Plitas kopt de bal weg. Pokora heeft problemen om de bal te vangen. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Govone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Predoiu komt het veld opgelopen. Mayorga komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Vlada passt de bal zonder na te denken. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez met een sublieme pass. Plitas is nu in balbezit. Plitas draait met de bal, schiet en ... Govone bokst de bal weg.

76e minuut.
Pokora is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vlada neemt de hoekschop. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Mayorga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Le Cam met de inworp. Mihai rent richting de bal. Mihai geeft een hoge lob. Ciamajda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Feliciano heeft problemen om de bal te vangen. Plitas is nu in balbezit. Emiliani geeft de bal voor. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Independiente del Chorro 40%, Mangles FC 60%.
CA Independiente del Chorro - Mangles FC 4:1