Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yoda F.C. SANTA FE DC
Nueva Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
36 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 21
very good Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen poor


7e minuut.
Bobiński rent richting de bal. Bobiński met een sublieme pass. Afanador bereikt de bal nog maar net als eerste. Afanador schiet op doel. Florián maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - SANTA FE DC 1:0

19e minuut.
Mutis probeert naar een medespeler te passen. Pulido heeft problemen om de bal te vangen. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński haalt uit met een fantastische trap. Pimiento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bobiński passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Afanador de bal onder controle te krijgen. Alexandrakis probeert naar een medespeler te passen. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch haalt uit met een fantastische trap. Florián bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - SANTA FE DC 2:0

23e minuut.
Afanador bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Afanador is nu in balbezit. Bobiński rent richting de bal. Bobiński schiet op doel. Florián bokst de bal weg.

26e minuut.
Afanador rent richting de bal. de Heusch is nu in balbezit. Afanador is nu in balbezit. de Heusch rent richting de bal. de Heusch draait met de bal, schiet en ... Florián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Drápek passt de bal zonder na te denken. Afanador rent richting de bal. Afanador passt de bal met de wreef. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Salazar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horn bereikt de bal nog maar net als eerste. Horn probeert naar een medespeler te passen. Bobiński is nu in balbezit. Bobiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Poveda kan de bal niet met de borst controleren. Poveda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Velasco de bal. Afanador rent richting de bal. Afanador schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - SANTA FE DC 3:0

45e minuut.
Afanador is nu in balbezit. de Heusch is nu in balbezit. Afanador bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - SANTA FE DC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoda F.C. 19%, SANTA FE DC 81%.
Yoda F.C. - SANTA FE DC 4:0

47e minuut.
Afanador is nu in balbezit. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Afanador rent richting de bal. Bobiński is nu in balbezit. Bobiński schiet op doel. Florián bokst de bal weg. Pulido heeft problemen om de bal te vangen. de Heusch rent richting de bal. de Heusch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - SANTA FE DC 5:0

51e minuut.
Horn bereikt de bal nog maar net als eerste. Afanador bereikt de bal nog maar net als eerste. Afanador passt de bal met de wreef. Daar is Horn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horn geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - SANTA FE DC 6:0

58e minuut.
Viitaharju zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobiński heeft problemen om de bal te vangen. Bobiński passt de bal met de wreef. Horn geeft de bal voor. Daar is Pulido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - SANTA FE DC 7:0

59e minuut.
Velasco speelt de bal door. Piñeros heeft problemen om de bal te vangen. Bobiński onderschept slim de pass. Afanador is nu in balbezit. Afanador haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Afanador controleert de bal met de borst. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński passt de bal zonder na te denken. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Velasco controleert de bal met de borst. Alexandrakis rent richting de bal. Alexandrakis passt de bal met de wreef. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - SANTA FE DC 8:0

64e minuut.
Pimiento geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Horn met een snelle inworp. Bobiński heeft problemen om de bal te vangen. Bobiński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Alexandrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrakis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt de Heusch de bal. de Heusch schiet op doel. Florián werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Giraldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobiński is nu in balbezit. Bobiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mutis rent richting de bal. Mutis passt de bal zonder na te denken. Pulido is nu in balbezit. Afanador verovert de bal door een tackle van achteren. Afanador draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Velasco is nu in balbezit. Drápek verovert de bal door een tackle van achteren. Drápek passt de bal zonder na te denken. de Heusch rent richting de bal. de Heusch haalt uit met een fantastische trap. Florián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Drápek is nu in balbezit. Drápek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alexandrakis de bal. Afanador bereikt de bal nog maar net als eerste. Afanador schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Afanador schiet op doel. Daar is Velasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horn probeert naar een medespeler te passen. Bobiński rent richting de bal. Bobiński haalt uit met een fantastische trap. Florián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Viitaharju zal de hoekschop nemen. de Heusch krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Viitaharju probeert naar een medespeler te passen. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Afanador rent richting de bal. Afanador draait met de bal, schiet en ... Florián probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - SANTA FE DC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoda F.C. 12%, SANTA FE DC 88%.
Yoda F.C. - SANTA FE DC 9:0