Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Independiente del Chorro Deportivo Terranova
Chorro 532 Tactiek Def541 Att433
49% Balbezit 51%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.1 gemiddelde waardering 46.2
very good Schieten good
good Passen average
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Daar is Pokora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlada wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vlada kan niet meer verder spelen. Zhelev komt het veld opgelopen. Méndez met een snel genomen vrije trap. Pokora springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pokora is nu in balbezit. Pokora passt de bal in één keer door. Plitas is nu in balbezit. Plitas schiet op doel. Batho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Deportivo Terranova 1:0

22e minuut.
Pokora geeft een hoge lob. Batho met een sublieme pass. Czech kopt de bal weg. Klungelig pakt Plitas de bal. Plitas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Deportivo Terranova 2:0

26e minuut.
Buitenspel voor Fuscão. Goede buitenspelval van de verdediging. Padrón komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Inworp. Oyola komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Zhelev rent richting de bal. Zhelev geeft een lange en hoge pass. Silverhawk kopt de bal weg. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez geeft een lange en hoge pass. Batho bokst de bal weg.

35e minuut.
Plitas is nu in balbezit. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas verovert de bal door een tackle van achteren. Plitas draait met de bal, schiet en ... Batho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Deportivo Terranova 3:0

41e minuut.
Ciobănescu is nu in balbezit. Ciobănescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Zuluaga de bal. Ocampo rent richting de bal. Ocampo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Plitas passt de bal in één keer door. Batho speelt de bal door. Méndez kopt de bal weg. Plitas rent richting de bal. Plitas haalt uit met een fantastische trap. Batho bokst de bal weg. Daar is Pokora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pokora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Deportivo Terranova 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Independiente del Chorro 31%, Deportivo Terranova 69%.
CA Independiente del Chorro - Deportivo Terranova 4:0

48e minuut.
Méndez passt de bal in één keer door. Chacín rent richting de bal. Padrón onderschept slim de pass. Padrón haalt uit met een fantastische trap. Villasmil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Deportivo Terranova 4:1

50e minuut.
Chacín geeft een lange en hoge pass. Plitas is nu in balbezit. Benetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benetti krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Nascimento probeert de bal met de borst te controleren. Nascimento geeft de bal voor. Ciobănescu kopt de bal weg. Zhelev is nu in balbezit. Zhelev geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Czech met een sublieme pass. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez geeft de bal voor. Plitas rent richting de bal. Plitas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Inworp. Predoiu komt het veld opgelopen. Restrepo komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Daar is Zhelev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adaś speelt de bal door. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez geeft een hoge lob. Zhelev kopt de bal weg. Batho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Czech onderschept slim de pass. Czech met een sublieme pass. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel. Batho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Zhelev is nu in balbezit. Zhelev passt de bal in één keer door. Pokora rent richting de bal. Pokora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Deportivo Terranova 5:1

86e minuut.
Czech speelt de bal door. Predoiu rent richting de bal. Oyola speelt de bal door. Pokora is nu in balbezit. Pokora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ciobănescu passt de bal zonder na te denken. Zhelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhelev speelt de bal door. Daar is Pokora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pokora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Independiente del Chorro 27%, Deportivo Terranova 73%.
CA Independiente del Chorro - Deportivo Terranova 5:1