Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mangles FC Fenix Barça
CALP2 Tactiek at3
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
48.2 gemiddelde waardering 61.4
adequate Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Filipoiu met een sublieme pass. Ramognino is nu in balbezit. Ramognino geeft een lange en hoge pass. Precel is nu in balbezit. Precel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nartowski probeert naar een medespeler te passen. Panchev is nu in balbezit. Panchev passt de bal zonder na te denken. Precel is nu in balbezit. Precel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ramognino met een snelle inworp. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök begaat een overtreding. Höök krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ramognino speelt de bal door. Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabljak begaat een overtreding. Panchev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Panchev komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Höök speelt de bal door. Panchev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Precel de bal. Precel draait met de bal, schiet en ... Govone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Fenix Barça 0:1

19e minuut.
Jaruzelski geeft een hoge lob. Inworp. Ramognino met de inworp. Frota rent richting de bal. Frota draait met de bal, schiet en ... Govone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Bjelland kopt de bal weg. Höök geeft een lange en hoge pass. Montilla kopt de bal weg. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel schiet op doel. Govone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ramognino probeert naar een medespeler te passen. Montilla rent richting de bal. Emiliani rent richting de bal. Montilla onderschept slim de pass. Montilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Höök is nu in balbezit. Höök met een sublieme pass. Daar is Panchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panchev geeft een lange en hoge pass. Montilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ramognino is nu in balbezit. Ramognino passt de bal in één keer door. Höök probeert naar een medespeler te passen. Frota is nu in balbezit. Frota haalt uit met een fantastische trap. Govone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 60%, Fenix Barça 40%.
Mangles FC - Fenix Barça 0:1

46e minuut.
Troisio komt het veld opgelopen. Trung Phương komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sabljak met een sublieme pass. Kazanas speelt de bal door. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota schiet op doel. Govone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Fenix Barça 0:2

47e minuut.
Jaruzelski geeft een lange en hoge pass. Troisio probeert de bal met de borst te controleren. Filipoiu geeft een lange en hoge pass. Precel is nu in balbezit. Precel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Höök passt de bal met de wreef. Ramognino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramognino passt de bal in één keer door. Frota is nu in balbezit. Frota draait met de bal, schiet en ... Govone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Precel met een sublieme pass. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel. Govone bokst de bal weg. Frota is nu in balbezit. Frota haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Govone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Kazanas geeft een hoge lob. Panchev kopt de bal weg. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök geeft de bal voor. Frota is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Panchev kopt de bal weg. Bjelland is nu in balbezit. Trung Phương onderschept slim de pass. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Govone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Fenix Barça 0:3

58e minuut.
Höök passt de bal met de wreef. Panchev speelt de bal door. Precel is nu in balbezit. Precel draait met de bal, schiet en ... Govone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Fenix Barça 0:4

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramognino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rahmin is nu in balbezit. Frota onderschept slim de pass. Frota draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Fenix Barça 0:5

67e minuut.
Rahmin rent richting de bal. Höök onderschept slim de pass. Höök met een sublieme pass. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cesari rent richting de bal. Cesari geeft een lange en hoge pass. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Govone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Fenix Barça 0:6

73e minuut.
Panchev is nu in balbezit. Panchev geeft een hoge lob. Daar is Jaruzelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Jaruzelski geeft een hoge lob. Höök kopt de bal weg. Trung Phương rent richting de bal. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel schiet op doel. Paal! Govone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Govone met een sublieme pass. Filipoiu kopt de bal weg. Mihai heeft problemen om de bal te vangen. Ramognino geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Hyslop is nu in balbezit. Ramognino onderschept slim de pass. Ramognino geeft de bal voor. Precel rent richting de bal. Precel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 78%, Fenix Barça 22%.
Mangles FC - Fenix Barça 0:6