Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ManCrhand Utd SANTA FE DC
Fighter Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 20.6
goed Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Briceño rent richting de bal. Abello onderschept slim de pass. Abello speelt de bal door. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Leal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peláez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alcázar rent richting de bal. Alcázar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mutis heeft problemen om de bal te vangen. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar passt de bal met de wreef. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - SANTA FE DC 1:0

24e minuut.
Poveda onderschept slim de pass. Peláez begaat een overtreding. Poveda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giraldo met een snel genomen vrije trap. Figueredo is nu in balbezit. Piñeros verovert de bal door een tackle van achteren. Piñeros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Piñeros rent richting de bal. Piñeros draait met de bal, schiet en ... Camargo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ManCrhand Utd - SANTA FE DC 1:1

33e minuut.
Aponte probeert naar een medespeler te passen. Pimiento rent richting de bal. Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - SANTA FE DC 2:1

35e minuut.
Peláez geeft een lange en hoge pass. Cáceres rent richting de bal. Cáceres passt de bal zonder na te denken. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gallegos rent richting de bal. Gallegos passt de bal in één keer door. Cáceres met een sublieme pass. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar draait met de bal, schiet en ... Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Abello heeft problemen om de bal te vangen. Abello passt de bal in één keer door. Aponte met een sublieme pass. Cáceres heeft problemen om de bal te vangen. Cáceres schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManCrhand Utd 40%, SANTA FE DC 60%.
ManCrhand Utd - SANTA FE DC 2:1

46e minuut.
Dalí komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Albán passt de bal met de wreef. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello geeft de bal voor. Cáceres is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - SANTA FE DC 3:1

54e minuut.
Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello verovert de bal door een tackle van achteren. Abello passt de bal zonder na te denken. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Florián trapt de bal weg van het doel. Abello kopt de bal weg. Alcázar rent richting de bal. Alcázar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Mutis geeft een hoge lob. Piñeros rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallegos. Gallegos krijgt een gele kaart. Piñeros wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Piñeros kan niet meer verder spelen. Jaimes komt het veld opgelopen. Alcalá komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres passt de bal in één keer door. Giraldo heeft problemen om de bal te vangen. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Abello is nu in balbezit. Abello passt de bal in één keer door. Alcázar rent richting de bal. Jaimes rent richting de bal. Jaimes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Leal de bal. Jaimes is nu in balbezit. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - SANTA FE DC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManCrhand Utd 27%, SANTA FE DC 73%.
ManCrhand Utd - SANTA FE DC 4:1