Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SANTA FE DC ManCrhand Utd
Normal Tactiek Fighter
38% Balbezit 62%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 26.5
zwak Schieten goed
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Alcázar is nu in balbezit. Alcázar passt de bal zonder na te denken. Aponte speelt de bal door. Cáceres rent richting de bal. Cáceres schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar passt de bal in één keer door. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - ManCrhand Utd 0:1

9e minuut.
Abello met een sublieme pass. Aponte is nu in balbezit. Aponte probeert naar een medespeler te passen. Alcázar rent richting de bal. Alcázar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez passt de bal in één keer door. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo met een sublieme pass. Poveda is nu in balbezit. Poveda geeft een lange en hoge pass. Piñeros krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pimiento geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peláez met een snelle inworp. Klungelig pakt Alcázar de bal. Alcázar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Giraldo met een sublieme pass. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres passt de bal met de wreef. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Peláez rent richting de bal. Abello rent richting de bal. Abello passt de bal met de wreef. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Gallegos geeft een hoge lob. Usma rent richting de bal. Usma met een sublieme pass. Klungelig pakt Cáceres de bal. Cáceres haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - ManCrhand Utd 0:2

33e minuut.
Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres geeft een hoge lob. Alcázar rent richting de bal. Alcázar draait met de bal, schiet en ... Florián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - ManCrhand Utd 0:3

36e minuut.
Cáceres rent richting de bal. Alcázar rent richting de bal. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar draait met de bal, schiet en ... Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pulido de bal. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mutis is nu in balbezit. Usma rent richting de bal. Usma passt de bal in één keer door. Alcázar rent richting de bal. Alcázar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Usma kopt de bal weg. Peláez controleert de bal met de borst. Peláez geeft een lange en hoge pass. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar schiet op doel. Florián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Alcázar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abello de bal. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar schiet op doel. Florián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - ManCrhand Utd 0:4

45e minuut.
Peláez geeft een lange en hoge pass. Daar is Giraldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - ManCrhand Utd 0:5

45e minuut.
Dalí komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANTA FE DC 70%, ManCrhand Utd 30%.
SANTA FE DC - ManCrhand Utd 0:5

47e minuut.
Leal is nu in balbezit. Dalí onderschept slim de pass. Dalí probeert naar een medespeler te passen. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Giraldo rent richting de bal. Aponte verovert de bal door een tackle van achteren. Aponte passt de bal zonder na te denken. Cáceres rent richting de bal. Cáceres schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - ManCrhand Utd 0:6

53e minuut.
Pimiento geeft een hoge lob. Poveda kopt de bal weg. Daar is Leal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Alcázar controleert de bal met de borst. Mutis is nu in balbezit. Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - ManCrhand Utd 0:7

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giraldo met een snelle inworp. Daar is Poveda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poveda geeft een hoge lob. Piñeros krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - ManCrhand Utd 1:7

65e minuut.
Giraldo rent richting de bal. Dalí onderschept slim de pass. Dalí probeert naar een medespeler te passen. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - ManCrhand Utd 1:8

73e minuut.
Usma bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte is nu in balbezit. Aponte probeert naar een medespeler te passen. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Salazar geeft een lange en hoge pass. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Albán begaat een overtreding. Albán krijgt een gele kaart. Piedra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaimes komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Cáceres is nu in balbezit. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar rent richting de bal. Alcázar met een sublieme pass. Florián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Cáceres probeert de bal aan de voet te houden. Jaimes kopt de bal weg. Daar is Aponte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cáceres rent richting de bal. Cáceres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - ManCrhand Utd 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANTA FE DC 63%, ManCrhand Utd 37%.
SANTA FE DC - ManCrhand Utd 1:9