Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yoda F.C. Yonose F.C.
Nueva Tactiek Oh no! Again
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 29.6
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Natouri geeft de bal voor. Campusano kopt de bal weg. Daar is de Heusch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verano bereikt de bal nog maar net als eerste. Verano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Karamuratoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karamuratoğlu passt de bal met de wreef. Bělan bereikt de bal nog maar net als eerste. Afanador bereikt de bal nog maar net als eerste. Afanador schiet op doel. Maislinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Heusch rent richting de bal. de Heusch schiet op doel. Maislinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch geeft de bal voor. Maislinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Flechas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapias is nu in balbezit. Afanador onderschept slim de pass. Afanador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - Yonose F.C. 1:0

19e minuut.
Doeltrap. Aparicio trapt de bal weg. Bělan kopt de bal weg. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Díaz probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bělan rent richting de bal. Díaz onderschept slim de pass. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch haalt uit met een fantastische trap. Maislinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - Yonose F.C. 2:0

24e minuut.
Bobiński is nu in balbezit. Afanador is nu in balbezit. Colorado rent richting de bal. Afanador verovert de bal door een tackle van achteren. Afanador draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Maislinger trapt de bal weg van het doel. Bělan kopt de bal weg. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Natouri is nu in balbezit. Viitaharju verovert de bal door een tackle van achteren. Viitaharju geeft een hoge lob. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch draait met de bal, schiet en ... Maislinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bobiński is nu in balbezit. Bobiński haalt uit met een fantastische trap. Maislinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - Yonose F.C. 3:0

31e minuut.
Tapias heeft problemen om de bal te vangen. Colorado rent richting de bal. Afanador verovert de bal door een tackle van achteren. Afanador draait met de bal, schiet en ... Maislinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - Yonose F.C. 4:0

39e minuut.
Afanador rent richting de bal. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomar verovert de bal door een tackle van achteren. Afanador onderschept slim de pass. Afanador draait met de bal, schiet en ... Maislinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Viitaharju is nu in balbezit. Viitaharju geeft een lange en hoge pass. Daar is Tapias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afanador rent richting de bal. Afanador haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Colorado passt de bal met de wreef. Palomar rent richting de bal. Afanador is nu in balbezit. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Maislinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoda F.C. 23%, Yonose F.C. 77%.
Yoda F.C. - Yonose F.C. 4:0

51e minuut.
Colorado onderschept slim de pass. Colorado geeft de bal voor. Karamuratoğlu geeft een lange en hoge pass. Bobiński rent richting de bal. Bobiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - Yonose F.C. 5:0

55e minuut.
Bobiński rent richting de bal. Colorado onderschept slim de pass. Colorado speelt de bal door. Viitaharju is nu in balbezit. Viitaharju geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Drápek rent richting de bal. Drápek passt de bal in één keer door. Afanador probeert naar een medespeler te passen. Bobiński is nu in balbezit. Bobiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Karamuratoğlu onderschept slim de pass. Karamuratoğlu probeert naar een medespeler te passen. Alexandrakis speelt de bal door. Afanador bereikt de bal nog maar net als eerste. Afanador haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bělan rent richting de bal. Alexandrakis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de Heusch de bal. Afanador is nu in balbezit. Afanador haalt uit met een fantastische trap. Maislinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Viitaharju is nu in balbezit. Viitaharju passt de bal in één keer door. Bobiński rent richting de bal. Bobiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Maislinger trapt de bal weg. Mydło kopt de bal weg. Bobiński heeft problemen om de bal te vangen. Afanador bereikt de bal nog maar net als eerste. Afanador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - Yonose F.C. 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoda F.C. 23%, Yonose F.C. 77%.
Yoda F.C. - Yonose F.C. 6:0