Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yoda F.C. Fenix Barça
Nueva Tactiek at3
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
44.6 gemiddelde waardering 59.1
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Panchev speelt de bal door. Ramognino rent richting de bal. Ramognino met een sublieme pass. Suesca rent richting de bal. Suesca haalt uit met een fantastische trap. Parts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Panchev speelt de bal door. Ramognino rent richting de bal. Ramognino geeft een lange en hoge pass. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Filipoiu onderschept slim de pass. Filipoiu passt de bal met de wreef. Ramognino probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Filipoiu onderschept slim de pass. Afanador verovert de bal door een tackle van achteren. Afanador passt de bal in één keer door. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch schiet op doel. Nartowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Bělan kopt de bal weg. Alexandrakis is nu in balbezit. Alexandrakis passt de bal zonder na te denken. Daar is Bobiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Frota komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoda F.C. 50%, Fenix Barça 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yoda F.C. - Fenix Barça 0:0

64e minuut.
Cesari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesari geeft een hoge lob. Trung Phương rent richting de bal. Suesca is nu in balbezit. Suesca draait met de bal, schiet en ... Parts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Cesari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panchev is nu in balbezit. Cesari rent richting de bal. Cesari geeft een hoge lob. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ramognino passt de bal met de wreef. Karamuratoğlu rent richting de bal. Trung Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - Fenix Barça 0:1

78e minuut.
Ramognino rent richting de bal. Ramognino geeft een lange en hoge pass. Daar is Karamuratoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Afanador rent richting de bal. Panchev verovert de bal door een tackle van achteren. Panchev met een sublieme pass. Ramognino rent richting de bal. Ramognino geeft de bal voor. Parts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Ramognino rent richting de bal. Ramognino geeft een hoge lob. Trung Phương kopt de bal weg. Frota is nu in balbezit. Frota schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Daar is Frota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karamuratoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frota is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trung Phương met een snel genomen vrije trap. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca draait met de bal, schiet en ... Parts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - Fenix Barça 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoda F.C. 74%, Fenix Barça 26%.
Yoda F.C. - Fenix Barça 0:2