Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenix Barça Yoda F.C.
at3 Tactiek Nueva
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 45.7
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen solide


2e minuut.
Klungelig pakt Afanador de bal. Bromba rent richting de bal. Afanador verovert de bal door een tackle van achteren. Afanador haalt uit met een fantastische trap. Filipoiu probeert de bal aan de voet te houden. Nartowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Cesari met een sublieme pass. Ramognino is nu in balbezit. Ramognino passt de bal met de wreef. Montilla rent richting de bal. Montilla draait met de bal, schiet en ... Parts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Precel rent richting de bal. Precel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cesari passt de bal met de wreef. Ramognino is nu in balbezit. Ramognino geeft een lange en hoge pass. Precel rent richting de bal. Precel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Yoda F.C. 1:0

38e minuut.
Daar is Alexandrakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandrakis speelt de bal door. Ramognino probeert naar een medespeler te passen. Frota is nu in balbezit. Frota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung Phương komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenix Barça 36%, Yoda F.C. 64%.
Fenix Barça - Yoda F.C. 1:0

46e minuut.
Alexandrakis passt de bal met de wreef. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel passt de bal zonder na te denken. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Filipoiu geeft een hoge lob. Viitaharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương onderschept slim de pass. Precel rent richting de bal. Precel draait met de bal, schiet en ... Parts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Höök speelt de bal door. Ramognino is nu in balbezit. Ramognino passt de bal met de wreef. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Viitaharju geeft een lange en hoge pass. Panchev kan de bal niet met de borst controleren. Panchev geeft de bal voor. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Parts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Afanador controleert de bal met de borst. Höök rent richting de bal. Höök geeft de bal voor. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Parts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Viitaharju met de inworp. Alexandrakis probeert naar een medespeler te passen. Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev geeft een lange en hoge pass. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen. Parts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frota rent richting de bal. Frota schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Viitaharju met een snelle inworp. Alexandrakis is nu in balbezit. Alexandrakis passt de bal zonder na te denken. Panchev geeft een hoge lob. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen. Parts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Höök kopt de bal weg. Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev passt de bal zonder na te denken. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel. Parts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Höök passt de bal zonder na te denken. Panchev rent richting de bal. Panchev geeft een lange en hoge pass. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Höök passt de bal met de wreef. Ramognino is nu in balbezit. Ramognino probeert naar een medespeler te passen. Frota heeft problemen om de bal te vangen. Frota schiet op doel. Parts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenix Barça 30%, Yoda F.C. 70%.
Fenix Barça - Yoda F.C. 1:0