Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ManCrhand Utd CA Independiente del Chorro
Fighter Tactiek Chorro 532
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 49.8
zwak Schieten formidabel
zwak Passen goed
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Usma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aponte speelt de bal door. Valencia Díaz rent richting de bal. Plitas rent richting de bal. Plitas schiet op doel. Paal! Camargo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plitas is nu in balbezit. Plitas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - CA Independiente del Chorro 0:1

6e minuut.
Albán rent richting de bal. Czech verovert de bal door een tackle van achteren. Czech speelt de bal door. Klungelig pakt Pokora de bal. Pokora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Figueredo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Méndez met de inworp. Plitas kan de bal niet met de borst controleren. Plitas draait met de bal, schiet en ... Camargo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Plitas kan de bal niet met de borst controleren. Aponte rent richting de bal. Plitas verovert de bal door een tackle van achteren. Plitas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Figueredo heeft problemen om de bal te vangen. Figueredo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Méndez met de inworp. Plitas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga geeft een hoge lob. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - CA Independiente del Chorro 0:2

12e minuut.
Zuluaga onderschept slim de pass. Zhelev speelt de bal door. Pokora rent richting de bal. Pokora geeft een hoge lob. Plitas krijgt zijn hoofd ertegen. Camargo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Czech onderschept slim de pass. Czech speelt de bal door. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel. Camargo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Pokora heeft problemen om de bal te vangen. Pokora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - CA Independiente del Chorro 0:3

18e minuut.
Albán geeft de bal voor. Inworp. Méndez met de inworp. Klungelig pakt Plitas de bal. Plitas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Klungelig pakt Peláez de bal. Zhelev is nu in balbezit. Zhelev passt de bal in één keer door. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar draait met de bal, schiet en ... Ciamajda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Plitas rent richting de bal. Plitas passt de bal zonder na te denken. Pokora is nu in balbezit. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Camargo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - CA Independiente del Chorro 0:4

23e minuut.
Méndez is nu in balbezit. Méndez geeft de bal voor. Pokora rent richting de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ... Camargo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - CA Independiente del Chorro 0:5

24e minuut.
Abello met een sublieme pass. Valencia Díaz is nu in balbezit. Valencia Díaz passt de bal met de wreef. Plitas rent richting de bal. Plitas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - CA Independiente del Chorro 0:6

26e minuut.
Pokora kopt de bal weg. Plitas controleert de bal met de borst. Plitas passt de bal met de wreef. Pokora rent richting de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - CA Independiente del Chorro 0:7

28e minuut.
Czech passt de bal zonder na te denken. Daar is Zhelev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhelev probeert naar een medespeler te passen. Plitas rent richting de bal. Plitas schiet op doel. Camargo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Czech is nu in balbezit. Czech passt de bal met de wreef. Pokora rent richting de bal. Pokora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Czech onderschept slim de pass. Czech met een sublieme pass. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Camargo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - CA Independiente del Chorro 0:8

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plitas met een snelle inworp. Méndez is nu in balbezit. Méndez geeft de bal voor. Pokora springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Méndez speelt de bal door. Figueredo rent richting de bal. Plitas verovert de bal door een tackle van achteren. Plitas schiet op doel. Camargo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - CA Independiente del Chorro 0:9

42e minuut.
Aponte geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Méndez met de inworp. Plitas is nu in balbezit. Plitas haalt uit met een fantastische trap. Camargo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Figueredo heeft problemen om de bal te vangen. Plitas rent richting de bal. Plitas passt de bal in één keer door. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManCrhand Utd 78%, CA Independiente del Chorro 22%.
ManCrhand Utd - CA Independiente del Chorro 0:9

46e minuut.
Dalí komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez passt de bal zonder na te denken. Plitas is nu in balbezit. Plitas haalt uit met een fantastische trap. Camargo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Czech verovert de bal door een tackle van achteren. Czech geeft een hoge lob. Plitas is nu in balbezit. Plitas draait met de bal, schiet en ... Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Daar is Valencia Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pokora is nu in balbezit. Pokora passt de bal zonder na te denken. Plitas is nu in balbezit. Plitas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pokora rent richting de bal. Pokora geeft een hoge lob. Figueredo heeft problemen om de bal te vangen. Plitas rent richting de bal. Plitas draait met de bal, schiet en ... Camargo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Méndez met de inworp. Cáceres rent richting de bal. Czech verovert de bal door een tackle van achteren. Czech geeft de bal voor. Pokora springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gallegos heeft problemen om de bal te vangen. Gallegos met een sublieme pass. Méndez speelt de bal door. Plitas rent richting de bal. Plitas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas schiet op doel. Figueredo probeert de bal aan de voet te houden. Méndez is nu in balbezit. Méndez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Méndez rent richting de bal. Aponte is nu in balbezit. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez geeft de bal voor. Pokora springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Klungelig pakt Méndez de bal. Méndez passt de bal zonder na te denken. Plitas heeft problemen om de bal te vangen. Pokora rent richting de bal. Pokora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Predoiu komt het veld opgelopen. Restrepo komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Czech speelt de bal door. Méndez controleert de bal met de borst. Méndez probeert naar een medespeler te passen. Plitas rent richting de bal. Plitas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Figueredo met een sublieme pass. Pokora is nu in balbezit. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Camargo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - CA Independiente del Chorro 0:10

66e minuut.
Plitas verovert de bal door een tackle van achteren. Plitas passt de bal zonder na te denken. Méndez rent richting de bal. Méndez geeft een hoge lob. Plitas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Plitas rent richting de bal. Méndez is nu in balbezit. Méndez passt de bal met de wreef. Pokora is nu in balbezit. Pokora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - CA Independiente del Chorro 0:11

77e minuut.
Cáceres controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jaimes komt het veld opgelopen. Chacín maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Plitas rent richting de bal. Plitas haalt uit met een fantastische trap. Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - CA Independiente del Chorro 0:12

79e minuut.
Valencia Díaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pokora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Camargo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - CA Independiente del Chorro 0:13

86e minuut.
Predoiu geeft een lange en hoge pass. Plitas kopt de bal weg. Méndez met een sublieme pass. Plitas rent richting de bal. Plitas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManCrhand Utd 80%, CA Independiente del Chorro 20%.
ManCrhand Utd - CA Independiente del Chorro 0:13