Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SANTA FE DC Deportivo Terranova
Normal Tactiek Def541 Att433
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 38.7
matig Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Ciobănescu probeert naar een medespeler te passen. Ocampo rent richting de bal. Ocampo geeft een hoge lob. Fuscão springt en kopt de bal. Florián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Deportivo Terranova 0:1

12e minuut.
Caliman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciobănescu speelt de bal door. Holmes Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes Otero geeft een lange en hoge pass. Fuscão maakt een snoekduik en kopt de bal. Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Deportivo Terranova 0:2

18e minuut.
Caliman rent richting de bal. Caliman passt de bal in één keer door. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pimiento de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Benetti komt het veld opgelopen. Preda komt het veld opgelopen. Oyola komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Poveda met de inworp. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Pulido rent richting de bal. Fuscão onderschept slim de pass. Fuscão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ocampo rent richting de bal. Ocampo met een sublieme pass. Fuscão rent richting de bal. Fuscão draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola schiet op doel. Florián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Deportivo Terranova 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANTA FE DC 68%, Deportivo Terranova 32%.
SANTA FE DC - Deportivo Terranova 0:3

52e minuut.
Preda geeft een lange en hoge pass. Caliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliman passt de bal met de wreef. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Deportivo Terranova 0:4

62e minuut.
Florián met een harde bal richting middenveld. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Giraldo de bal onder controle te krijgen. Fuscão rent richting de bal. Fuscão draait met de bal, schiet en ... Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Pulido geeft een hoge lob. Fuscão probeert de bal aan de voet te houden. Ocampo rent richting de bal. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Caliman geeft de bal voor. Pimiento met een sublieme pass. Oyola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliman schiet op doel. Florián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Caliman de bal. Caliman probeert naar een medespeler te passen. Oyola met een sublieme pass. Ocampo rent richting de bal. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Oyola probeert de bal aan de voet te houden. Mutis speelt de bal door. Oyola speelt de bal door. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Oyola probeert naar een medespeler te passen. Pulido is nu in balbezit. Oyola onderschept slim de pass. Fuscão rent richting de bal. Fuscão draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Deportivo Terranova 0:5

87e minuut.
Oyola geeft de bal voor. Florián speelt de bal door. Caliman kan de bal niet met de borst controleren. Caliman geeft de bal voor. Fuscão krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Deportivo Terranova 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANTA FE DC 69%, Deportivo Terranova 31%.
SANTA FE DC - Deportivo Terranova 0:6