Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Terranova SANTA FE DC
Def541 Att433 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 20.9
solide Schieten matig
solide Passen slecht
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Ocampo rent richting de bal. Ocampo speelt de bal door. Fuscão heeft problemen om de bal te vangen. Fuscão draait met de bal, schiet en ... Florián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Terranova - SANTA FE DC 1:0

5e minuut.
Oyola verovert de bal door een tackle van achteren. Oyola passt de bal in één keer door. Caliman speelt de bal door. Fuscão rent richting de bal. Fuscão haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Florián met een harde bal richting middenveld. Benetti kopt de bal weg. Ocampo rent richting de bal. Ocampo geeft een hoge lob. Fuscão maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

10e minuut.
Caliman is nu in balbezit. Caliman passt de bal in één keer door. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. Florián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Terranova - SANTA FE DC 2:0

15e minuut.
Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía onderschept slim de pass. Buendía met een sublieme pass. Ocampo heeft problemen om de bal te vangen. Ocampo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Adaś geeft een hoge lob. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimiento begaat een overtreding. Fuscão is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buendía komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Leal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ocampo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gros heeft problemen om de bal te vangen. Gros geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo geeft de bal voor. Pulido heeft problemen om de bal te vangen. Fuscão rent richting de bal. Fuscão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ocampo onderschept slim de pass. Ocampo speelt de bal door. Caliman is nu in balbezit. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Florián trapt de bal weg. Buendía met een sublieme pass. Pimiento probeert naar een medespeler te passen. Fuscão rent richting de bal. Fuscão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Benetti probeert naar een medespeler te passen. Caliman speelt de bal door. Fuscão rent richting de bal. Fuscão passt de bal met de wreef. Caliman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Benetti verovert de bal door een tackle van achteren. Benetti passt de bal in één keer door. Fuscão rent richting de bal. Fuscão draait met de bal, schiet en ... Florián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Terranova - SANTA FE DC 3:0

38e minuut.
Pimiento is nu in balbezit. Fuscão verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Caliman is nu in balbezit. Caliman geeft de bal voor. Giraldo heeft problemen om de bal te vangen. Fuscão rent richting de bal. Fuscão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Oyola kopt de bal weg. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo is nu in balbezit. Fuscão onderschept slim de pass. Fuscão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Terranova - SANTA FE DC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Terranova 30%, SANTA FE DC 70%.
Deportivo Terranova - SANTA FE DC 4:0

46e minuut.
Caliman met een sublieme pass. Ocampo rent richting de bal. Ocampo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fuscão de bal. Fuscão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pulido met de inworp. Caliman probeert naar een medespeler te passen. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão haalt uit met een fantastische trap. Florián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Terranova - SANTA FE DC 5:0

58e minuut.
Fuscão schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pulido de bal onder controle te krijgen. Giraldo is nu in balbezit. Buendía onderschept slim de pass. Buendía geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Florián met een harde bal richting middenveld. Benetti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Velasco. Velasco krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Leal geeft de bal voor. Benetti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Giraldo de bal. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Buendía onderschept slim de pass. Buendía passt de bal in één keer door. Ocampo met een sublieme pass. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Terranova - SANTA FE DC 6:0

75e minuut.
Benetti probeert naar een medespeler te passen. Buendía is nu in balbezit. Buendía met een sublieme pass. Daar is Fuscão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuscão haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Terranova - SANTA FE DC 7:0

81e minuut.
Klungelig pakt Caliman de bal. Caliman passt de bal in één keer door. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo draait met de bal, schiet en ... Florián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Terranova - SANTA FE DC 8:0

90e minuut.
Giraldo is nu in balbezit. Buendía onderschept slim de pass. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Terranova - SANTA FE DC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Terranova 24%, SANTA FE DC 76%.
Deportivo Terranova - SANTA FE DC 9:0