Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yonose F.C. Mangles FC
Oh no! Again Tactiek CALP3
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 44.6
weak Schieten solid
weak Passen very good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Natouri kopt de bal weg. Klungelig pakt Mihai de bal. Mihai passt de bal zonder na te denken. Rączka is nu in balbezit. Rączka schiet op doel. Maislinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Mangles FC 0:1

6e minuut.
Cuetos rent richting de bal. Cuetos geeft de bal voor. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cuetos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuetos passt de bal in één keer door. Palomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rączka verovert de bal door een tackle van achteren. Rączka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Mangles FC 0:2

12e minuut.
Sabljak met een sublieme pass. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Flechas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Flechas krijgt een gele kaart. Nicolaie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nicolaie kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Maislinger bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Mangles FC 0:3

21e minuut.
Flechas kopt de bal weg. Colorado kan de bal niet met de borst controleren. Mihai geeft een lange en hoge pass. Rączka rent richting de bal. Rączka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Flechas kopt de bal weg. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tapias. Tapias krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Nicolaie kopt de bal weg. Aparicio heeft problemen om de bal te vangen. Rączka rent richting de bal. Rączka draait met de bal, schiet en ... Maislinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Palomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomar geeft de bal voor. Campusano kopt de bal weg. Klungelig pakt Mihai de bal. Mihai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Mangles FC 0:4

32e minuut.
Klungelig pakt Campusano de bal. Rączka verovert de bal door een tackle van achteren. Rączka passt de bal zonder na te denken. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Aparicio met een sublieme pass. Cuetos rent richting de bal. Cuetos passt de bal zonder na te denken. Rączka rent richting de bal. Rączka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonose F.C. 92%, Mangles FC 8%.
Yonose F.C. - Mangles FC 0:4

46e minuut.
Ivošević komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Mihai neemt de hoekschop. Colorado heeft problemen om de bal te vangen. Ivošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivošević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Mangles FC 0:5

65e minuut.
Cuetos geeft een lange en hoge pass. Aparicio controleert de bal met de borst. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie draait met de bal, schiet en ... Maislinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sabljak rent richting de bal. Sabljak geeft de bal voor. Tapias is nu in balbezit. Mihai rent richting de bal. Mihai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Flechas rent richting de bal. Sabljak verovert de bal door een tackle van achteren. Sabljak speelt de bal door. Ivošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivošević schiet op doel. Maislinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Mangles FC 0:6

75e minuut.
Maislinger trapt de bal weg. Cuetos geeft een lange en hoge pass. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie draait met de bal, schiet en ... Maislinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Mangles FC 0:7

77e minuut.
Colorado rent richting de bal. Colorado passt de bal in één keer door. Palomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivošević verovert de bal door een tackle van achteren. Ivošević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Flechas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sabljak de bal. Sabljak geeft een lange en hoge pass. Ivošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivošević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Verano is nu in balbezit. Bjelland verovert de bal door een tackle van achteren. Bjelland met een sublieme pass. Ivošević is nu in balbezit. Ivošević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonose F.C. 75%, Mangles FC 25%.
Yonose F.C. - Mangles FC 0:7