Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mangles FC Yonose F.C.
CALP3 Tactiek Oh no! Again
48% Balbezit 52%
20% Spel op eigen helft 80%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 28.1
excellent Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen average


1e minuut.
Troisio onderschept slim de pass. Troisio passt de bal zonder na te denken. Le Cam bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Cam geeft de bal voor. Nicolaie maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maislinger probeert naar een medespeler te passen. Le Cam kopt de bal weg. Daar is Troisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troisio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
Klungelig pakt Troisio de bal. Troisio passt de bal in één keer door. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Yonose F.C. 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Colorado de bal. Le Cam speelt de bal door. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie schiet op doel. Flechas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maislinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Troisio is nu in balbezit. Troisio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Yonose F.C. 2:0

11e minuut.
Campusano met een sublieme pass. Tapias is nu in balbezit. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aparicio de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Palomar geeft de bal voor. Le Cam geeft een lange en hoge pass. Aparicio met een sublieme pass. Mihai geeft de bal voor. Nicolaie krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Troisio verovert de bal door een tackle van achteren. Troisio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Yonose F.C. 3:0

16e minuut.
Le Cam geeft de bal voor. Hyslop rent richting de bal. Hyslop geeft een hoge lob. Troisio is nu in balbezit. Troisio haalt uit met een fantastische trap. Maislinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Le Cam geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nicolaie krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Flechas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hyslop rent richting de bal. Hyslop draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Flechas kan de bal niet met de borst controleren. Klungelig pakt Aparicio de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Le Cam zal de hoekschop nemen. Hyslop maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jaruzelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruzelski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Díaz de bal. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie schiet op doel. Maislinger bokst de bal weg.

31e minuut.
Daar is Flechas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troisio rent richting de bal. Troisio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aparicio de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Yonose F.C. 4:0

31e minuut.
Cardona Arias komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Hyslop is nu in balbezit. Hyslop probeert naar een medespeler te passen. Nicolaie heeft problemen om de bal te vangen. Nicolaie geeft een lange en hoge pass. Troisio krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mihai speelt de bal door. Nicolaie rent richting de bal. Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Troisio verovert de bal door een tackle van achteren. Troisio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Yonose F.C. 5:0

39e minuut.
Inworp. Le Cam met de inworp. Emiliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani geeft een hoge lob. Nicolaie krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cardona Arias geeft de bal voor. Tapias kopt de bal weg. Cardona Arias probeert de bal aan de voet te houden. Verano bereikt de bal nog maar net als eerste. Verano geeft een hoge lob. Govone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 19%, Yonose F.C. 81%.
Mangles FC - Yonose F.C. 5:0

47e minuut.
Mihai is nu in balbezit. Mihai passt de bal met de wreef. Daar is Troisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troisio haalt uit met een fantastische trap. Maislinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Yonose F.C. 6:0

49e minuut.
Hyslop met een snelle inworp. Mihai rent richting de bal. Mihai geeft de bal voor. Klungelig pakt Troisio de bal. Troisio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Yonose F.C. 7:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Le Cam met de inworp. Mihai is nu in balbezit. Mihai geeft een hoge lob. Troisio maakt een snoekduik en kopt de bal. Maislinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Emiliani onderschept slim de pass. Emiliani met een sublieme pass. Mihai probeert naar een medespeler te passen. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie schiet op doel. Maislinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hyslop rent richting de bal. Hyslop probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aparicio de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Yonose F.C. 8:0

61e minuut.
Doeltrap. Feliciano komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Maislinger trapt de bal weg. Palomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Cam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Le Cam krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Emiliani verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliani passt de bal met de wreef. Troisio rent richting de bal. Troisio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Yonose F.C. 9:0

69e minuut.
Flechas verovert de bal door een tackle van achteren. Flechas geeft een lange en hoge pass. Le Cam met een sublieme pass. Troisio rent richting de bal. Troisio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Colorado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mihai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihai passt de bal zonder na te denken. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Yonose F.C. 10:0

71e minuut.
Colorado passt de bal in één keer door. Le Cam rent richting de bal. Le Cam geeft de bal voor. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Yonose F.C. 11:0

73e minuut.
Troisio verovert de bal door een tackle van achteren. Troisio speelt de bal door. Flechas is nu in balbezit. Nicolaie onderschept slim de pass. Nicolaie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Le Cam met de inworp. Mihai is nu in balbezit. Mihai passt de bal zonder na te denken. Le Cam geeft een hoge lob. Nicolaie maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Yonose F.C. 12:0

83e minuut.
Le Cam verovert de bal door een tackle van achteren. Le Cam probeert naar een medespeler te passen. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie schiet op doel. Maislinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Yonose F.C. 13:0

87e minuut.
Troisio is nu in balbezit. Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Colorado de bal. Mihai geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Maislinger trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hyslop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihai geeft een hoge lob. Maislinger bokst de bal weg. Aparicio rent richting de bal. Troisio verovert de bal door een tackle van achteren. Troisio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Yonose F.C. 14:0

88e minuut.
Campusano speelt de bal door. Klungelig pakt Colorado de bal. Colorado met een sublieme pass. Troisio is nu in balbezit. Troisio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Yonose F.C. 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 20%, Yonose F.C. 80%.
Mangles FC - Yonose F.C. 15:0