Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yoda F.C. CA Independiente del Chorro
Nueva Tactiek Chorro 532
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.3 gemiddelde waardering 49.1
good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Plitas verovert de bal door een tackle van achteren. Pokora is nu in balbezit. Pokora passt de bal in één keer door. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bobiński kopt de bal weg. Daar is Afanador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlada met een sublieme pass. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - CA Independiente del Chorro 0:1

13e minuut.
Pokora kopt de bal weg. Zhelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhelev passt de bal in één keer door. Plitas rent richting de bal. Plitas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zuluaga geeft de bal voor. Czech bereikt de bal nog maar net als eerste. Czech passt de bal zonder na te denken. Pokora rent richting de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ... Parts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Czech speelt de bal door. Zhelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhelev passt de bal met de wreef. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Horn speelt de bal door. Afanador bereikt de bal nog maar net als eerste. Czech begaat een overtreding. Czech krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Vlada geeft de bal voor. Bělan kopt de bal weg. Vlada rent richting de bal. Vlada draait met de bal, schiet en ... Viitaharju probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vlada neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plitas rent richting de bal. Plitas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - CA Independiente del Chorro 0:2

44e minuut.
Plitas passt de bal zonder na te denken. Pokora kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Horn zijn tegenspeler op de grond. Horn krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoda F.C. 65%, CA Independiente del Chorro 35%.
Yoda F.C. - CA Independiente del Chorro 0:2

52e minuut.
Bělan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bělan geeft een hoge lob. Czech kopt de bal weg. Plitas is nu in balbezit. Plitas schiet op doel. Parts bokst de bal weg.

66e minuut.
Inworp. Mayorga komt het veld opgelopen. Restrepo komt het veld opgelopen. Predoiu komt het veld opgelopen. Alexandrakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Heusch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alexandrakis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciamajda met een sublieme pass. Klungelig pakt Chacín de bal. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch haalt uit met een fantastische trap. Ciamajda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
de Heusch kan de bal niet met de borst controleren. Czech verovert de bal door een tackle van achteren. Czech met een sublieme pass. Zhelev rent richting de bal. Zhelev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Chacín onderschept slim de pass. Chacín geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karamuratoğlu de bal. Plitas rent richting de bal. Plitas draait met de bal, schiet en ... Parts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - CA Independiente del Chorro 0:3

86e minuut.
Scalcione kopt de bal weg. Daar is Viitaharju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pokora rent richting de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ... Parts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - CA Independiente del Chorro 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoda F.C. 59%, CA Independiente del Chorro 41%.
Yoda F.C. - CA Independiente del Chorro 0:4