Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenix Barça ManCrhand Utd
at3 Tactiek Fighter
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 27.3
very good Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen poor


4e minuut.
Trung Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Höök probeert naar een medespeler te passen. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla schiet op doel. Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - ManCrhand Utd 1:0

6e minuut.
Trung Phương schiet op doel. Valencia Díaz probeert de bal aan de voet te houden. Suesca is nu in balbezit. Suesca schiet op doel. Camargo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Valencia Díaz geeft de bal voor. Casagrande rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alcázar. Alcázar krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - ManCrhand Utd 2:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramognino met de inworp. Montilla is nu in balbezit. Montilla draait met de bal, schiet en ... Figueredo probeert de bal aan de voet te houden. Camargo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valencia Díaz met een sublieme pass. Panchev geeft de bal voor. Figueredo rent richting de bal. Montilla verovert de bal door een tackle van achteren. Montilla schiet op doel. Camargo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montilla is nu in balbezit. Montilla schiet op doel. Camargo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - ManCrhand Utd 3:0

19e minuut.
Inworp. Ramognino met een snelle inworp. Höök geeft de bal voor. Suesca rent richting de bal. Suesca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Abello geeft een lange en hoge pass. Inworp. Panchev met de inworp. Höök met een sublieme pass. Panchev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Camargo met een sublieme pass. Höök kan de bal niet met de borst controleren. Höök speelt de bal door. Suesca rent richting de bal. Suesca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Montilla rent richting de bal. Albán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramognino met een snel genomen vrije trap. Montilla krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Valencia Díaz kopt de bal weg. Panchev rent richting de bal. Panchev probeert naar een medespeler te passen. Suesca rent richting de bal. Suesca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - ManCrhand Utd 4:0

31e minuut.
Montilla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cáceres. Montilla raakt geblesseerd tijdens het duel. Höök met een snel genomen vrije trap. Montilla kopt de bal weg. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - ManCrhand Utd 5:0

36e minuut.
Panchev geeft de bal voor. Valencia Díaz kopt de bal weg. Gallegos probeert de bal aan de voet te houden. Suesca is nu in balbezit. Suesca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Panchev geeft een lange en hoge pass. Trung Phương kopt de bal weg. Klungelig pakt Gallegos de bal. Suesca rent richting de bal. Suesca haalt uit met een fantastische trap. Camargo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - ManCrhand Utd 6:0

41e minuut.
Montilla speelt de bal door. Camargo probeert naar een medespeler te passen. Aponte kopt de bal weg. Ramognino is nu in balbezit. Ramognino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cáceres is nu in balbezit. Ramognino verovert de bal door een tackle van achteren. Ramognino geeft een hoge lob. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Camargo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suesca is nu in balbezit. Suesca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Dalí komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenix Barça 23%, ManCrhand Utd 77%.
Fenix Barça - ManCrhand Utd 6:0

46e minuut.
Panchev rent richting de bal. Panchev passt de bal met de wreef. Casagrande speelt de bal door. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Usma heeft problemen om de bal te vangen. Höök geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Valencia Díaz de bal. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel. Camargo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suesca is nu in balbezit. Suesca geeft de bal voor. Camargo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Höök rent richting de bal. Höök geeft de bal voor. Valencia Díaz kan de bal niet met de borst controleren. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Trung Phương kopt de bal weg. Gallegos heeft problemen om de bal te vangen. Suesca is nu in balbezit. Suesca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - ManCrhand Utd 7:0

57e minuut.
Montilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valencia Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla onderschept slim de pass. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Camargo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - ManCrhand Utd 8:0

59e minuut.
Aponte rent richting de bal. Aponte speelt de bal door. Ramognino rent richting de bal. Ramognino geeft een hoge lob. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal. Camargo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Abello is nu in balbezit. Montilla verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Phương rent richting de bal. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Abello is nu in balbezit. Höök verovert de bal door een tackle van achteren. Höök geeft een lange en hoge pass. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla draait met de bal, schiet en ... Camargo bokst de bal weg. Trung Phương kan de bal niet met de borst controleren. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - ManCrhand Utd 9:0

76e minuut.
Montilla controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jaimes komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Panchev rent richting de bal. Panchev geeft een lange en hoge pass. Daar is Albán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - ManCrhand Utd 10:0

81e minuut.
Usma kopt de bal weg. Cesari geeft een lange en hoge pass. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - ManCrhand Utd 11:0

89e minuut.
Höök met een sublieme pass. Suesca heeft problemen om de bal te vangen. Gallegos begaat een overtreding. Suesca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trung Phương wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenix Barça 25%, ManCrhand Utd 75%.
Fenix Barça - ManCrhand Utd 11:0