Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ManCrhand Utd Fenix Barça
Fighter Tactiek at3
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 50
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
27.5 gemiddelde waardering 55.5
weak Schieten formidable
weak Passen very good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Cáceres heeft problemen om de bal te vangen. Cáceres passt de bal in één keer door. Figueredo is nu in balbezit. Frota is nu in balbezit. Frota haalt uit met een fantastische trap. Camargo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Frota verovert de bal door een tackle van achteren. Frota passt de bal met de wreef. Daar is Montilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montilla schiet op doel. Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Inworp. Peláez met de inworp. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel heeft problemen om de bal te vangen. Precel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Usma rent richting de bal. Ramognino onderschept slim de pass. Ramognino geeft de bal voor. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Höök geeft een lange en hoge pass. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Panchev neemt de hoekschop. Frota krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Figueredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montilla rent richting de bal. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Figueredo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - Fenix Barça 0:1

9e minuut.
Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Precel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Panchev met een snel genomen vrije trap. Precel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Panchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panchev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Figueredo de bal. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Camargo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frota rent richting de bal. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - Fenix Barça 0:2

12e minuut.
Ramognino rent richting de bal. Ramognino passt de bal zonder na te denken. Höök geeft de bal voor. Precel is nu in balbezit. Precel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Höök kopt de bal weg. Ramognino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramognino met een sublieme pass. Daar is Frota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frota schiet op doel. Camargo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Precel maakt een snoekduik en kopt de bal. Camargo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök onderschept slim de pass. Höök passt de bal in één keer door. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Precel rent richting de bal. Precel draait met de bal, schiet en ... Camargo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - Fenix Barça 0:3

19e minuut.
Abello heeft problemen om de bal te vangen. Precel rent richting de bal. Valencia Díaz speelt de bal door. Daar is Montilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Höök passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ramognino de bal. Ramognino speelt de bal door. Frota rent richting de bal. Frota schiet op doel. Camargo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Panchev passt de bal zonder na te denken. Casagrande rent richting de bal. Casagrande geeft de bal voor. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Frota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frota probeert naar een medespeler te passen. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Camargo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - Fenix Barça 0:4

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Alcázar de bal onder controle te krijgen. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel passt de bal met de wreef. Montilla rent richting de bal. Montilla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Casagrande geeft een hoge lob. Montilla speelt de bal door. Precel controleert de bal met de borst. Precel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - Fenix Barça 0:5

36e minuut.
Albán geeft de bal voor. Inworp. Ramognino met de inworp. Klungelig pakt Höök de bal. Höök geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök passt de bal zonder na te denken. Frota heeft problemen om de bal te vangen. Frota haalt uit met een fantastische trap. Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - Fenix Barça 0:6

45e minuut.
Doeltrap. Trung Phương komt het veld opgelopen. Dalí komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManCrhand Utd 78%, Fenix Barça 22%.
ManCrhand Utd - Fenix Barça 0:6

49e minuut.
Abello heeft problemen om de bal te vangen. Höök geeft de bal voor. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - Fenix Barça 0:7

51e minuut.
Filipoiu geeft de bal voor. Gallegos rent richting de bal. Valencia Díaz rent richting de bal. Precel verovert de bal door een tackle van achteren. Precel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Camargo met een harde bal richting middenveld. Höök kopt de bal weg. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel geeft een lange en hoge pass. Camargo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Ramognino passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Frota de bal. Albán rent richting de bal. Frota onderschept slim de pass. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - Fenix Barça 0:8

60e minuut.
Panchev kopt de bal weg. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel passt de bal in één keer door. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frota rent richting de bal. Frota draait met de bal, schiet en ... Camargo bokst de bal weg. Daar is Valencia Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Abello passt de bal zonder na te denken. Höök probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - Fenix Barça 0:9

67e minuut.
Dalí is nu in balbezit. Panchev met een sublieme pass. Trung Phương is nu in balbezit. Precel is nu in balbezit. Precel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Precel speelt de bal door. Gallegos heeft problemen om de bal te vangen. Precel probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - Fenix Barça 0:10

70e minuut.
Casagrande geeft een lange en hoge pass. Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Panchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panchev geeft een lange en hoge pass. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Höök geeft de bal voor. Frota kopt de bal weg. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Camargo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - Fenix Barça 0:11

75e minuut.
Jaimes komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Albán begaat een overtreding. Frota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ramognino neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gallegos kopt de bal weg. Panchev controleert de bal met de borst. Panchev geeft een hoge lob. Trung Phương springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Ramognino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramognino geeft de bal voor. Gallegos kopt de bal weg. Höök is nu in balbezit. Höök geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Cesari verovert de bal door een tackle van achteren. Cesari geeft de bal voor. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - Fenix Barça 0:12

82e minuut.
Ramognino met een snelle inworp. Höök heeft problemen om de bal te vangen. Höök geeft een lange en hoge pass. Precel is nu in balbezit. Precel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cesari geeft een lange en hoge pass. Daar is Albán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramognino geeft een lange en hoge pass. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - Fenix Barça 0:13

86e minuut.
Höök verovert de bal door een tackle van achteren. Höök geeft een lange en hoge pass. Albán bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota verovert de bal door een tackle van achteren. Frota schiet op doel. Camargo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Figueredo heeft problemen om de bal te vangen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Precel rent richting de bal. Precel passt de bal in één keer door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - Fenix Barça 0:14

90e minuut.
Abello passt de bal met de wreef. Gallegos is nu in balbezit. Gallegos met een sublieme pass. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManCrhand Utd 76%, Fenix Barça 24%.
ManCrhand Utd - Fenix Barça 0:14