Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mangles FC SANTA FE DC
CALP3 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
19% Spel op eigen helft 81%
35 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 19.7
solid Schieten weak
solid Passen poor
average Verdedigen weak


3e minuut.
Leal passt de bal zonder na te denken. Giraldo rent richting de bal. Ivošević onderschept slim de pass. Ivošević schiet op doel. Pimiento probeert de bal aan de voet te houden. Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - SANTA FE DC 1:0

9e minuut.
Jaruzelski onderschept slim de pass. Jaruzelski probeert naar een medespeler te passen. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie schiet op doel. Florián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - SANTA FE DC 2:0

13e minuut.
Cuetos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuetos speelt de bal door. Ivošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - SANTA FE DC 3:0

16e minuut.
Sabljak heeft problemen om de bal te vangen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabljak onderschept slim de pass. Sabljak geeft een hoge lob. Nicolaie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ivošević heeft problemen om de bal te vangen. Ivošević passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nicolaie de bal. Nicolaie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - SANTA FE DC 4:0

21e minuut.
Pimiento geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuetos met een snelle inworp. Daar is Mihai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihai geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cuetos speelt de bal door. Ivošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivošević passt de bal met de wreef. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - SANTA FE DC 5:0

27e minuut.
Mihai passt de bal in één keer door. Nicolaie is nu in balbezit. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaie schiet op doel. Florián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pimiento heeft problemen om de bal te vangen. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - SANTA FE DC 6:0

39e minuut.
Pimiento trapt de bal weg. Feliciano kopt de bal weg. Mutis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuetos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mihai de bal. Mihai geeft een hoge lob. Nicolaie springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Salazar geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mihai de bal onder controle te krijgen. Mihai met een sublieme pass. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 27%, SANTA FE DC 73%.
Mangles FC - SANTA FE DC 6:0

51e minuut.
Mihai met een snelle inworp. Sabljak geeft een hoge lob. Daar is Nicolaie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaie schiet op doel. Florián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - SANTA FE DC 7:0

54e minuut.
Sabljak rent richting de bal. Sabljak passt de bal met de wreef. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie schiet op doel. Florián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - SANTA FE DC 8:0

58e minuut.
Leal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuetos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Florián trapt de bal weg. Cuetos kopt de bal weg. Ivošević is nu in balbezit. Ivošević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pimiento kopt de bal weg. Pulido rent richting de bal. Ivošević onderschept slim de pass. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Cuetos geeft een hoge lob. Pulido kopt de bal weg. Mutis heeft problemen om de bal te vangen. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie schiet op doel. Florián bokst de bal weg. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Nicolaie verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaie probeert naar een medespeler te passen. Mihai is nu in balbezit. Sabljak rent richting de bal. Sabljak schiet op doel. Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sabljak de bal. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - SANTA FE DC 9:0

72e minuut.
Cuetos passt de bal zonder na te denken. Mihai rent richting de bal. Mihai geeft een lange en hoge pass. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pimiento de bal. Florián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - SANTA FE DC 10:0

74e minuut.
Emiliani rent richting de bal. Emiliani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pulido de bal. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Emiliani geeft een hoge lob. Ivošević is nu in balbezit. Ivošević schiet op doel. Sabljak geeft een lange en hoge pass. Pimiento kopt de bal weg. Florián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giraldo heeft problemen om de bal te vangen. Cuetos is nu in balbezit. Cuetos geeft een lange en hoge pass. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - SANTA FE DC 11:0

84e minuut.
Emiliani passt de bal met de wreef. Mihai is nu in balbezit. Mihai passt de bal in één keer door. Cuetos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuetos geeft de bal voor. Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - SANTA FE DC 12:0

88e minuut.
Velasco schiet op doel. Klungelig pakt Jaruzelski de bal. Piñeros is nu in balbezit. Piñeros schiet op doel. Govone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - SANTA FE DC 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 10%, SANTA FE DC 90%.
Mangles FC - SANTA FE DC 12:1