Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SANTA FE DC Mangles FC
Normal Tactiek CALP3
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.8 gemiddelde waardering 46.2
matig Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Le Cam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Troisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo rent richting de bal. Troisio verovert de bal door een tackle van achteren. Troisio geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Emiliani passt de bal met de wreef. Salazar rent richting de bal. Lixandru verovert de bal door een tackle van achteren. Lixandru geeft de bal voor. Troisio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Mangles FC 0:1

4e minuut.
Salazar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mihai met een snelle inworp. Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pulido kopt de bal weg. Klungelig pakt Lixandru de bal. Lixandru schiet op doel. Nicolaie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Florián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Mangles FC 0:2

10e minuut.
Nicolaie rent richting de bal. Lixandru geeft een lange en hoge pass. Pimiento kan de bal niet met de borst controleren. Troisio rent richting de bal. Troisio draait met de bal, schiet en ... Florián bokst de bal weg. Klungelig pakt Pimiento de bal. Troisio rent richting de bal. Troisio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Mangles FC 0:3

15e minuut.
Inworp. Mihai met de inworp. Lixandru is nu in balbezit. Lixandru geeft de bal voor. Nicolaie krijgt zijn hoofd ertegen. Florián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Białożyt geeft een hoge lob. Daar is Giraldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Cam speelt de bal door. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Mangles FC 0:4

19e minuut.
Piñeros rent richting de bal. Emiliani verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliani geeft een hoge lob. Troisio rent richting de bal. Troisio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Mangles FC 0:5

25e minuut.
Inworp. Lixandru met een snelle inworp. Mihai heeft problemen om de bal te vangen. Mihai geeft een lange en hoge pass. Nicolaie krijgt zijn hoofd ertegen. Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Le Cam is nu in balbezit. Le Cam geeft een lange en hoge pass. Pulido probeert de bal met de borst te controleren. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Cam onderschept slim de pass. Le Cam geeft de bal voor. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Mangles FC 0:6

35e minuut.
Lixandru heeft problemen om de bal te vangen. Lixandru geeft de bal voor. Klungelig pakt Troisio de bal. Le Cam rent richting de bal. Le Cam schiet op doel. Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pulido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Velasco is nu in balbezit. Mihai verovert de bal door een tackle van achteren. Mihai passt de bal in één keer door. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Florián trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Emiliani de bal. Emiliani probeert naar een medespeler te passen. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Mangles FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANTA FE DC 82%, Mangles FC 18%.
SANTA FE DC - Mangles FC 0:7

46e minuut.
Mutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru verovert de bal door een tackle van achteren. Lixandru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pimiento de bal. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mihai zal de hoekschop nemen. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Mangles FC 0:8

49e minuut.
Le Cam bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Cam geeft een hoge lob. Lixandru kopt de bal weg. Klungelig pakt Nicolaie de bal. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Florián trapt de bal weg. Emiliani speelt de bal door. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Mangles FC 0:9

51e minuut.
Le Cam passt de bal in één keer door. Lixandru met een sublieme pass. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap. Florián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Mangles FC 0:10

55e minuut.
Le Cam bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Cam passt de bal in één keer door. Pimiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Troisio verovert de bal door een tackle van achteren. Troisio schiet op doel. Florián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pulido is nu in balbezit. Nicolaie onderschept slim de pass. Nicolaie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Mangles FC 0:11

58e minuut.
Salazar geeft de bal voor. Mihai probeert naar een medespeler te passen. Troisio rent richting de bal. Troisio haalt uit met een fantastische trap. Florián probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Emiliani is nu in balbezit. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Cam onderschept slim de pass. Le Cam geeft een hoge lob. Nicolaie springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pulido kopt de bal weg. Troisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Troisio passt de bal zonder na te denken. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie schiet op doel. Florián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Troisio is nu in balbezit. Troisio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Mangles FC 0:12

65e minuut.
Emiliani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lixandru de bal. Lixandru speelt de bal door. Troisio is nu in balbezit. Troisio haalt uit met een fantastische trap. Florián bokst de bal weg.

67e minuut.
Troisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Troisio speelt de bal door. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Mangles FC 0:13

69e minuut.
Leal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Le Cam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mihai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihai geeft een lange en hoge pass. Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Troisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Troisio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Mangles FC 0:14

72e minuut.
Le Cam met een sublieme pass. Mihai rent richting de bal. Mihai speelt de bal door. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nicolaie stond buitenspel. Pulido neemt vlug de vrije trap. Le Cam kopt de bal weg. Troisio rent richting de bal. Troisio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Emiliani geeft de bal voor. Lixandru kopt de bal weg. Mihai met een sublieme pass. Troisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Troisio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pimiento onderschept slim de pass. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Cam verovert de bal door een tackle van achteren. Le Cam geeft de bal voor. Nicolaie krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Emiliani geeft een hoge lob. Le Cam rent richting de bal. Le Cam geeft een lange en hoge pass. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mihai is nu in balbezit. Mihai passt de bal in één keer door. Troisio rent richting de bal. Le Cam geeft een lange en hoge pass. Nicolaie maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Mangles FC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANTA FE DC 86%, Mangles FC 14%.
SANTA FE DC - Mangles FC 0:15