Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Terranova Yonose F.C.
Def541 Att433 Tactiek Oh no! Again
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 29.2
solide Schieten matig
goed Passen zwak
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Buendía speelt de bal door. Caliman met een sublieme pass. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Verano speelt de bal door. Campusano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciobănescu. Ciobănescu krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ocampo passt de bal in één keer door. Buendía is nu in balbezit. Buendía passt de bal zonder na te denken. Fuscão heeft problemen om de bal te vangen. Fuscão haalt uit met een fantastische trap. Maislinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Ciobănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobănescu passt de bal zonder na te denken. Caliman met een sublieme pass. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo schiet op doel. Maislinger bokst de bal weg.

12e minuut.
Fuscão is nu in balbezit. Flechas rent richting de bal. Fuscão onderschept slim de pass. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía draait met de bal, schiet en ... Maislinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Terranova - Yonose F.C. 1:0

14e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo passt de bal met de wreef. Daar is Caliman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caliman geeft een lange en hoge pass. Fuscão springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benetti komt het veld opgelopen. Preda komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Benetti met een sublieme pass. Colorado rent richting de bal. Caliman onderschept slim de pass. Caliman geeft een lange en hoge pass. Fuscão krijgt zijn hoofd ertegen. Maislinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Buendía speelt de bal door. Ocampo rent richting de bal. Ocampo met een sublieme pass. Fuscão rent richting de bal. Fuscão draait met de bal, schiet en ... Maislinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Caliman passt de bal met de wreef. Fuscão rent richting de bal. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo draait met de bal, schiet en ... Aparicio probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Terranova 39%, Yonose F.C. 61%.
Deportivo Terranova - Yonose F.C. 1:0

46e minuut.
Oyola komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Aparicio kan de bal niet met de borst controleren. Oyola is nu in balbezit. Oyola passt de bal met de wreef. Daar is Fuscão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuscão draait met de bal, schiet en ... Maislinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Caliman passt de bal zonder na te denken. Daar is Buendía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buendía probeert naar een medespeler te passen. Oyola is nu in balbezit. Oyola draait met de bal, schiet en ... Maislinger bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Terranova - Yonose F.C. 2:0

50e minuut.
Verano met een sublieme pass. Campusano rent richting de bal. Oyola verovert de bal door een tackle van achteren. Oyola geeft de bal voor. Fuscão maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Benetti speelt de bal door. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu passt de bal met de wreef. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ciobănescu onderschept slim de pass. Ciobănescu passt de bal zonder na te denken. Caliman met een sublieme pass. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Oyola rent richting de bal. Caliman is nu in balbezit. Caliman passt de bal met de wreef. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Ciobănescu met een snelle inworp. Caliman rent richting de bal. Caliman geeft een lange en hoge pass. Fuscão maakt een snoekduik en kopt de bal. Maislinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Terranova - Yonose F.C. 3:0

90e minuut.
Fuscão is nu in balbezit. Fuscão passt de bal zonder na te denken. Oyola rent richting de bal. Oyola draait met de bal, schiet en ... Maislinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Terranova - Yonose F.C. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Terranova 34%, Yonose F.C. 66%.
Deportivo Terranova - Yonose F.C. 4:0