Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yonose F.C. Deportivo Terranova
Oh no! Again Tactiek Def541 Att433
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 46
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen solide
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Colorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão verovert de bal door een tackle van achteren. Fuscão passt de bal met de wreef. Ocampo rent richting de bal. Ocampo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Benetti speelt de bal door. Tapias is nu in balbezit. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão schiet op doel. Maislinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Deportivo Terranova 0:1

11e minuut.
Benetti met een sublieme pass. Caliman is nu in balbezit. Caliman passt de bal in één keer door. Ocampo heeft problemen om de bal te vangen. Ocampo draait met de bal, schiet en ... Maislinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ocampo rent richting de bal. Ocampo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Deportivo Terranova 0:2

16e minuut.
Benetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetti speelt de bal door. Caliman speelt de bal door. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Deportivo Terranova 0:3

19e minuut.
Colorado met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buendía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oyola geeft een hoge lob. Caliman kopt de bal weg. Maislinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fuscão rent richting de bal. Fuscão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Deportivo Terranova 0:4

21e minuut.
Natouri is nu in balbezit. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo speelt de bal door. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão haalt uit met een fantastische trap. Maislinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caliman rent richting de bal. Caliman draait met de bal, schiet en ... Maislinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Aparicio de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Oyola geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Caliman de bal onder controle te krijgen. Caliman passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buendía de bal. Buendía geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Ciobănescu komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Campusano rent richting de bal. Oyola verovert de bal door een tackle van achteren. Oyola geeft een hoge lob. Caliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliman haalt uit met een fantastische trap. Maislinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caliman rent richting de bal. Caliman draait met de bal, schiet en ... Maislinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Flechas de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Caliman kopt de bal weg. Klungelig pakt Fuscão de bal. Tapias probeert naar een medespeler te passen. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padrón komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Palomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo passt de bal met de wreef. Padrón is nu in balbezit. Padrón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Flechas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ciobănescu is nu in balbezit. Ciobănescu met een sublieme pass. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliman rent richting de bal. Caliman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ciobănescu onderschept slim de pass. Ciobănescu probeert naar een medespeler te passen. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón haalt uit met een fantastische trap. Maislinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Aparicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliman haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Padrón rent richting de bal. Caliman is nu in balbezit. Caliman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ocampo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Benetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetti geeft een lange en hoge pass. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón haalt uit met een fantastische trap. Maislinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Deportivo Terranova 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonose F.C. 83%, Deportivo Terranova 17%.
Yonose F.C. - Deportivo Terranova 0:5

48e minuut.
Verano met een sublieme pass. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo met een sublieme pass. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón draait met de bal, schiet en ... Maislinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Caliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliman geeft de bal voor. Daar is Aparicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. Maislinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Tapias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oyola rent richting de bal. Oyola passt de bal zonder na te denken. Padrón is nu in balbezit. Padrón draait met de bal, schiet en ... Maislinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Natouri rent richting de bal. Natouri passt de bal zonder na te denken. Benetti speelt de bal door. Padrón is nu in balbezit. Padrón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Deportivo Terranova 0:6

63e minuut.
Oyola verovert de bal door een tackle van achteren. Oyola geeft de bal voor. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. Maislinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Deportivo Terranova 0:7

66e minuut.
Ciobănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobănescu met een sublieme pass. Díaz is nu in balbezit. Padrón onderschept slim de pass. Padrón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. Maislinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Deportivo Terranova 0:8

75e minuut.
Ciobănescu passt de bal met de wreef. Caliman is nu in balbezit. Caliman speelt de bal door. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Deportivo Terranova 0:9

79e minuut.
Benetti kopt de bal weg. Tapias bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Caliman met een sublieme pass. Padrón rent richting de bal. Caliman speelt de bal door. Klungelig pakt Ocampo de bal. Ocampo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Flechas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padrón rent richting de bal. Padrón schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Deportivo Terranova 0:10

81e minuut.
Verano met een sublieme pass. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo onderschept slim de pass. Ocampo geeft een hoge lob. Padrón krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Oyola verovert de bal door een tackle van achteren. Oyola geeft een hoge lob. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Deportivo Terranova 0:11

88e minuut.
Oyola met een sublieme pass. Caliman is nu in balbezit. Caliman passt de bal in één keer door. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonose F.C. 80%, Deportivo Terranova 20%.
Yonose F.C. - Deportivo Terranova 0:11