Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yoda F.C. Deportivo Terranova
Nueva Tactiek Def541 Att433
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 45.1
solid Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Núñez speelt de bal door. Viitaharju heeft problemen om de bal te vangen. Viitaharju probeert naar een medespeler te passen. Afanador rent richting de bal. Afanador schiet op doel. Pizzuti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Bělan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo passt de bal in één keer door. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão schiet op doel. Parts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Gros geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alexandrakis met een snelle inworp. de Heusch rent richting de bal. de Heusch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Ciobănescu rent richting de bal. Ciobănescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gros de bal. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch haalt uit met een fantastische trap. Pizzuti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - Deportivo Terranova 1:0

32e minuut.
Ocampo geeft de bal voor. Viitaharju verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Buendía de bal. Fuscão rent richting de bal. Fuscão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoda F.C. 40%, Deportivo Terranova 60%.
Yoda F.C. - Deportivo Terranova 1:0

55e minuut.
Ciobănescu kopt de bal weg. Buendía rent richting de bal. Buendía passt de bal met de wreef. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão schiet op doel. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Viitaharju verovert de bal door een tackle van achteren. Viitaharju probeert naar een medespeler te passen. Daar is Afanador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afanador haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Drápek rent richting de bal. Drápek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alexandrakis de bal. Afanador is nu in balbezit. Afanador schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Pizzuti trapt de bal weg. Horn kopt de bal weg. Afanador is nu in balbezit. Bobiński is nu in balbezit. Bobiński draait met de bal, schiet en ... Pizzuti bokst de bal weg.

78e minuut.
Ciobănescu probeert naar een medespeler te passen. Horn is nu in balbezit. Horn passt de bal in één keer door. Bobiński heeft problemen om de bal te vangen. Bobiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoda F.C. 38%, Deportivo Terranova 62%.
Yoda F.C. - Deportivo Terranova 1:0