Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ManCrhand Utd Mangles FC
Fighter Tactiek CALP3
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 25
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.2 gemiddelde waardering 44.6
average Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen good


7e minuut.
Sabljak is nu in balbezit. Sabljak passt de bal zonder na te denken. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie draait met de bal, schiet en ... Camargo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - Mangles FC 0:1

13e minuut.
Feliciano geeft een hoge lob. Cuetos is nu in balbezit. Cuetos geeft de bal voor. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Białożyt geeft een hoge lob. Emiliani geeft een hoge lob. Daar is Gallegos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Abello probeert naar een medespeler te passen. Cuetos rent richting de bal. Cuetos geeft een hoge lob. Ivošević is nu in balbezit. Ivošević draait met de bal, schiet en ... Camargo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Cuetos met de inworp. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai geeft de bal voor. Nicolaie springt en kopt de bal. Camargo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - Mangles FC 0:2

35e minuut.
Mihai is nu in balbezit. Mihai geeft een lange en hoge pass. Nicolaie kopt de bal weg. Ivošević is nu in balbezit. Ivošević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nicolaie springt en kopt de bal. Camargo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - Mangles FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManCrhand Utd 74%, Mangles FC 26%.
ManCrhand Utd - Mangles FC 0:3

46e minuut.
Dalí komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Alcázar rent richting de bal. Mihai verovert de bal door een tackle van achteren. Mihai probeert naar een medespeler te passen. Sabljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabljak geeft de bal voor. Camargo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Usma met de inworp. Aponte is nu in balbezit. Aponte geeft een lange en hoge pass. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres schiet op doel. Govone bokst de bal weg.

59e minuut.
Emiliani onderschept slim de pass. Emiliani probeert naar een medespeler te passen. Sabljak probeert naar een medespeler te passen. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie draait met de bal, schiet en ... Camargo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Camargo trapt de bal weg. Abello kopt de bal weg. Feliciano geeft een hoge lob. Ivošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivošević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Emiliani rent richting de bal. Emiliani passt de bal met de wreef. Sabljak rent richting de bal. Sabljak geeft een hoge lob. Ivošević springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Jaimes komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mihai geeft een hoge lob. Nicolaie kopt de bal weg. Ivošević is nu in balbezit. Ivošević draait met de bal, schiet en ... Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Alcázar controleert de bal met de borst. Emiliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani geeft de bal voor. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie draait met de bal, schiet en ... Camargo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cuetos speelt de bal door. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani maakt een afschuwelijke overtreding. Emiliani krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Jaruzelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruzelski geeft de bal voor. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie schiet op doel. Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - Mangles FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManCrhand Utd 56%, Mangles FC 44%.
ManCrhand Utd - Mangles FC 0:4