Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mangles FC ManCrhand Utd
CALP3 Tactiek Fighter
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
30 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 28.5
very good Schieten average
good Passen weak
good Verdedigen weak


1e minuut.
Mihai geeft de bal voor. Nicolaie is nu in balbezit. Troisio is nu in balbezit. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru speelt de bal door. Troisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Troisio draait met de bal, schiet en ... Camargo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - ManCrhand Utd 1:0

12e minuut.
Peláez geeft een lange en hoge pass. Lixandru geeft een hoge lob. Nicolaie controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Abello neemt vlug de vrije trap. Cáceres springt en kopt de bal. Govone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Mihai geeft een lange en hoge pass. Daar is Nicolaie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyslop verovert de bal door een tackle van achteren. Hyslop haalt uit met een fantastische trap. Camargo bokst de bal weg.

16e minuut.
Camargo met een sublieme pass. Lixandru kan de bal niet met de borst controleren. Lixandru geeft een hoge lob. Troisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Troisio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hyslop speelt de bal door. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Camargo trapt de bal weg. Lixandru kopt de bal weg. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hyslop geeft een hoge lob. Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru passt de bal zonder na te denken. Troisio heeft problemen om de bal te vangen. Troisio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Jaruzelski speelt de bal door. Mihai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peláez rent richting de bal. Alcázar rent richting de bal. Alcázar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Argeri komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Feliciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliciano geeft de bal voor. Troisio is nu in balbezit. Troisio schiet op doel. Camargo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - ManCrhand Utd 2:0

36e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Mihai onderschept slim de pass. Mihai passt de bal in één keer door. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Troisio is nu in balbezit. Troisio schiet op doel. Camargo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Usma rent richting de bal. Lixandru onderschept slim de pass. Lixandru probeert naar een medespeler te passen. Troisio is nu in balbezit. Troisio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nicolaie schiet op doel. Figueredo verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lixandru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nicolaie springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - ManCrhand Utd 3:0

43e minuut.
Mihai onderschept slim de pass. Mihai passt de bal zonder na te denken. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - ManCrhand Utd 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 28%, ManCrhand Utd 72%.
Mangles FC - ManCrhand Utd 4:0

46e minuut.
Dalí komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Mihai geeft een hoge lob. Troisio kopt de bal weg. Daar is Nicolaie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru verovert de bal door een tackle van achteren. Lixandru probeert naar een medespeler te passen. Troisio is nu in balbezit. Troisio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Figueredo kopt de bal weg. Usma bereikt de bal nog maar net als eerste. Usma passt de bal in één keer door. Troisio rent richting de bal. Troisio draait met de bal, schiet en ... Camargo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - ManCrhand Utd 5:0

60e minuut.
Smiorcăilă komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kazanas geeft de bal voor. Troisio is nu in balbezit. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie draait met de bal, schiet en ... Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mihai speelt de bal door. Klungelig pakt Smiorcăilă de bal. Smiorcăilă geeft de bal voor. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap. Camargo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Buitenspel voor Troisio. Goede buitenspelval van de verdediging. Jaimes komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Daar is Troisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albán bereikt de bal nog maar net als eerste. Troisio verovert de bal door een tackle van achteren. Troisio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - ManCrhand Utd 6:0

80e minuut.
Lixandru met een snelle inworp. Mihai is nu in balbezit. Mihai geeft een hoge lob. Nicolaie maakt een snoekduik en kopt de bal. Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - ManCrhand Utd 7:0

84e minuut.
Camargo speelt de bal door. Mihai kopt de bal weg. Klungelig pakt Valencia Díaz de bal. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Troisio is nu in balbezit. Troisio draait met de bal, schiet en ... Camargo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai verovert de bal door een tackle van achteren. Mihai met een sublieme pass. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie draait met de bal, schiet en ... Camargo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hyslop geeft een lange en hoge pass. Camargo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Valencia Díaz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - ManCrhand Utd 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 35%, ManCrhand Utd 65%.
Mangles FC - ManCrhand Utd 8:0