Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SANTA FE DC Fenix Barça
Normal Tactiek at3
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 57
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 53.1
matig Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panchev met de inworp. Mutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel onderschept slim de pass. Precel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Fenix Barça 0:1

3e minuut.
Höök kopt de bal weg. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pimiento ... Strafschop! Pimiento krijgt een gele kaart. Trung Phương is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trung Phương neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ramognino speelt de bal door. Montilla is nu in balbezit. Trung Phương rent richting de bal. Montilla rent richting de bal. Montilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Fenix Barça 0:2

7e minuut.
Panchev is nu in balbezit. Panchev passt de bal met de wreef. Ramognino met een sublieme pass. Daar is Montilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Montilla onderschept slim de pass. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Pimiento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök passt de bal in één keer door. Panchev met een sublieme pass. Precel rent richting de bal. Precel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Precel met een sublieme pass. Daar is Ramognino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramognino met een sublieme pass. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Fenix Barça 0:3

15e minuut.
Mutis rent richting de bal. Precel verovert de bal door een tackle van achteren. Precel passt de bal zonder na te denken. Daar is Trung Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Fenix Barça 0:4

18e minuut.
Ramognino geeft de bal voor. Daar is Precel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar is nu in balbezit. Trung Phương onderschept slim de pass. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Florián met een harde bal richting middenveld. Höök speelt de bal door. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ramognino rent richting de bal. Ramognino passt de bal met de wreef. Panchev speelt de bal door. Montilla is nu in balbezit. Montilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Velasco de bal onder controle te krijgen. Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev geeft een hoge lob. Trung Phương springt en kopt de bal. Florián probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

23e minuut.
Leal is nu in balbezit. Montilla onderschept slim de pass. Montilla passt de bal zonder na te denken. Daar is Trung Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Fenix Barça 0:5

27e minuut.
Ramognino is nu in balbezit. Ramognino met een sublieme pass. Precel speelt de bal door. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Florián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Höök onderschept slim de pass. Höök met een sublieme pass. Precel rent richting de bal. Precel haalt uit met een fantastische trap. Florián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Fenix Barça 0:6

32e minuut.
Höök kopt de bal weg. Panchev rent richting de bal. Panchev speelt de bal door. Daar is Trung Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramognino met de inworp. Höök met een sublieme pass. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Fenix Barça 0:7

34e minuut.
Ramognino onderschept slim de pass. Ramognino met een sublieme pass. Trung Phương rent richting de bal. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương passt de bal met de wreef. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla schiet op doel. Florián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Fenix Barça 0:8

40e minuut.
Velasco met een sublieme pass. Daar is Piñeros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piñeros probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Höök is nu in balbezit. Höök probeert naar een medespeler te passen. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pimiento de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev geeft de bal voor. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Fenix Barça 0:9

44e minuut.
Salazar heeft problemen om de bal te vangen. Precel rent richting de bal. Precel passt de bal zonder na te denken. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Fenix Barça 0:10

45e minuut.
Frota komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANTA FE DC 88%, Fenix Barça 12%.
SANTA FE DC - Fenix Barça 0:10

48e minuut.
Höök kopt de bal weg. Panchev is nu in balbezit. Panchev geeft de bal voor. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Pimiento de bal. Florián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Panchev is nu in balbezit. Panchev speelt de bal door. Höök speelt de bal door. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel. Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frota is nu in balbezit. Frota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Fenix Barça 0:11

53e minuut.
Ramognino met een snelle inworp. Höök geeft een lange en hoge pass. Frota is nu in balbezit. Frota draait met de bal, schiet en ... Florián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Fenix Barça 0:12

55e minuut.
Mutis rent richting de bal. Ramognino verovert de bal door een tackle van achteren. Ramognino probeert naar een medespeler te passen. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Fenix Barça 0:13

58e minuut.
Klungelig pakt Höök de bal. Höök speelt de bal door. Ramognino geeft een lange en hoge pass. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel. Florián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Mutis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương is nu in balbezit. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pulido met een harde bal richting middenveld. Ramognino heeft problemen om de bal te vangen. Ramognino geeft de bal voor. Montilla kopt de bal weg. Florián bokst de bal weg. Florián speelt de bal door. Höök probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương rent richting de bal. Frota is nu in balbezit. Frota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ramognino geeft een hoge lob. Trung Phương heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mutis. Trung Phương is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Höök neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev verovert de bal door een tackle van achteren. Panchev geeft een lange en hoge pass. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Fenix Barça 0:14

66e minuut.
Inworp. Ramognino met een snelle inworp. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pimiento de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Casagrande speelt de bal door. Klungelig pakt Panchev de bal. Panchev met een sublieme pass. Klungelig pakt Frota de bal. Frota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Fenix Barça 0:15

70e minuut.
Höök kopt de bal weg. Panchev is nu in balbezit. Panchev geeft een lange en hoge pass. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Fenix Barça 0:16

72e minuut.
Ramognino passt de bal met de wreef. Daar is Frota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Florián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Fenix Barça 0:17

74e minuut.
Trung Phương rent richting de bal. Pulido maakt een afschuwelijke overtreding. Trung Phương is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pulido geeft de bal voor. De afstand naar het doel is niet zo groot. Höök neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Höök speelt de bal door. Panchev rent richting de bal. Panchev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Trung Phương de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Florián met een harde bal richting middenveld. Panchev is nu in balbezit. Panchev passt de bal in één keer door. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Ramognino de bal. Ramognino geeft een hoge lob. Panchev kopt de bal weg. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Montilla de bal. Pimiento is nu in balbezit. Ramognino met een sublieme pass. Frota rent richting de bal. Frota haalt uit met een fantastische trap. Florián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - Fenix Barça 0:18

83e minuut.
Ramognino rent richting de bal. Ramognino geeft een lange en hoge pass. Daar is Pulido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ramognino met een sublieme pass. Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev met een sublieme pass. Frota rent richting de bal. Frota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Poveda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramognino rent richting de bal. Ramognino passt de bal zonder na te denken. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANTA FE DC 88%, Fenix Barça 12%.
SANTA FE DC - Fenix Barça 0:18