Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenix Barça SANTA FE DC
at3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
10% Spel op eigen helft 90%
61 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 21.3
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Montilla haalt uit met een fantastische trap. Pulido kopt de bal weg. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel haalt uit met een fantastische trap. Florián maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Frota heeft problemen om de bal te vangen. Frota schiet op doel. Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Ramognino kopt de bal weg. Klungelig pakt Höök de bal. Höök met een sublieme pass. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Florián trapt de bal weg. Ramognino kopt de bal weg. Frota is nu in balbezit. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - SANTA FE DC 1:0

11e minuut.
Panchev passt de bal in één keer door. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel probeert naar een medespeler te passen. Frota rent richting de bal. Frota schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ramognino kopt de bal weg. Höök heeft problemen om de bal te vangen. Höök passt de bal met de wreef. Montilla is nu in balbezit. Montilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mutis speelt de bal door. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök passt de bal in één keer door. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Panchev passt de bal in één keer door. Ramognino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Frota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - SANTA FE DC 2:0

26e minuut.
Ramognino passt de bal met de wreef. Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev passt de bal in één keer door. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - SANTA FE DC 3:0

29e minuut.
Montilla verovert de bal door een tackle van achteren. Montilla probeert naar een medespeler te passen. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota schiet op doel. Florián probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Florián trapt de bal weg. Höök probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pimiento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frota rent richting de bal. Frota draait met de bal, schiet en ... Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - SANTA FE DC 4:0

35e minuut.
Florián met een sublieme pass. Ramognino is nu in balbezit. Poveda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poveda krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Florián trapt de bal weg. Ramognino bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ramognino de bal. Ramognino geeft de bal voor. Montilla springt en kopt de bal. Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - SANTA FE DC 5:0

38e minuut.
Ramognino verovert de bal door een tackle van achteren. Ramognino met een sublieme pass. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla schiet op doel. Florián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ramognino kopt de bal weg. Höök speelt de bal door. Panchev probeert naar een medespeler te passen. Precel is nu in balbezit. Precel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - SANTA FE DC 6:0

42e minuut.
Doeltrap. Florián trapt de bal weg. Panchev kopt de bal weg. Precel heeft problemen om de bal te vangen. Precel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenix Barça 9%, SANTA FE DC 91%.
Fenix Barça - SANTA FE DC 6:0

48e minuut.
Panchev is nu in balbezit. Panchev speelt de bal door. Precel is nu in balbezit. Precel geeft de bal voor. Frota springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - SANTA FE DC 7:0

51e minuut.
Ramognino geeft de bal voor. Precel kopt de bal weg. Montilla is nu in balbezit. Montilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - SANTA FE DC 8:0

53e minuut.
Ramognino kopt de bal weg. Höök met een sublieme pass. Montilla rent richting de bal. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Pulido probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Florián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Klungelig pakt Höök de bal. Höök geeft een lange en hoge pass. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Florián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - SANTA FE DC 9:0

56e minuut.
Höök speelt de bal door. Panchev met een sublieme pass. Precel is nu in balbezit. Precel haalt uit met een fantastische trap. Florián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - SANTA FE DC 10:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panchev met een snelle inworp. Höök geeft een lange en hoge pass. Frota rent richting de bal. Frota draait met de bal, schiet en ... Florián bokst de bal weg.

59e minuut.
Klungelig pakt Precel de bal. Precel geeft een hoge lob. Frota heeft problemen om de bal te vangen. Frota draait met de bal, schiet en ... Florián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mutis kan de bal niet met de borst controleren. Höök probeert naar een medespeler te passen. Frota is nu in balbezit. Frota haalt uit met een fantastische trap. Florián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - SANTA FE DC 11:0

69e minuut.
Pulido rent richting de bal. Pulido geeft een lange en hoge pass. Inworp. Panchev met een snelle inworp. Höök geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Doeltrap. Florián trapt de bal weg. Ramognino met een sublieme pass. Frota rent richting de bal. Frota draait met de bal, schiet en ... Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montilla is nu in balbezit. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - SANTA FE DC 12:0

76e minuut.
Klungelig pakt Piñeros de bal. Velasco is nu in balbezit. Frota verovert de bal door een tackle van achteren. Frota schiet op doel. Florián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - SANTA FE DC 13:0

81e minuut.
Pimiento kopt de bal weg. Salazar rent richting de bal. Panchev verovert de bal door een tackle van achteren. Panchev geeft een hoge lob. Montilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Florián met een harde bal richting middenveld. Ramognino controleert de bal met de borst. Ramognino geeft een lange en hoge pass. Montilla rent richting de bal. Montilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ramognino kopt de bal weg. Frota rent richting de bal. Frota speelt de bal door. Montilla rent richting de bal. Montilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - SANTA FE DC 14:0

87e minuut.
Giraldo met een sublieme pass. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromba passt de bal in één keer door. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - SANTA FE DC 15:0

89e minuut.
Panchev geeft de bal voor. Precel kopt de bal weg. Frota rent richting de bal. Frota draait met de bal, schiet en ... Florián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - SANTA FE DC 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenix Barça 10%, SANTA FE DC 90%.
Fenix Barça - SANTA FE DC 16:0