Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yonose F.C. CA Independiente del Chorro
Oh no! Again Tactiek Chorro 532
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 46.9
weak Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen good


5e minuut.
Zuluaga speelt de bal door. Vlada geeft een lange en hoge pass. Pokora kopt de bal weg. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maislinger trapt de bal weg van het doel. Méndez kopt de bal weg. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas haalt uit met een fantastische trap. Maislinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Klungelig pakt Aparicio de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Méndez zal de hoekschop nemen. Pokora krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Aparicio trapt de bal weg. Vlada kopt de bal weg. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - CA Independiente del Chorro 0:1

9e minuut.
Flechas kopt de bal weg. Vlada rent richting de bal. Vlada passt de bal met de wreef. Plitas probeert de bal aan de voet te houden. Plitas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Campusano de bal. Vlada verovert de bal door een tackle van achteren. Vlada met een sublieme pass. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel. Maislinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - CA Independiente del Chorro 0:2

13e minuut.
Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez passt de bal zonder na te denken. Vlada met een sublieme pass. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Maislinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Colorado rent richting de bal. Méndez onderschept slim de pass. Méndez passt de bal zonder na te denken. Plitas is nu in balbezit. Plitas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Natouri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colorado geeft een hoge lob. Nascimento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verano rent richting de bal. Verano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Ciamajda trapt de bal weg. Vlada met een sublieme pass. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - CA Independiente del Chorro 0:3

20e minuut.
Flechas onderschept slim de pass. Vlada onderschept slim de pass. Klungelig pakt Vlada de bal. Vlada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - CA Independiente del Chorro 0:4

21e minuut.
Loreto rent richting de bal. Loreto geeft een lange en hoge pass. Méndez speelt de bal door. Plitas controleert de bal met de borst. Plitas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Inworp. Méndez met een snelle inworp. Plitas rent richting de bal. Plitas draait met de bal, schiet en ... Maislinger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Méndez probeert naar een medespeler te passen. Vlada rent richting de bal. Vlada passt de bal zonder na te denken. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - CA Independiente del Chorro 0:5

34e minuut.
Chacín geeft een hoge lob. Plitas kopt de bal weg. Vlada met een sublieme pass. Plitas rent richting de bal. Plitas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Plitas is nu in balbezit. Vlada is nu in balbezit. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora schiet op doel. Maislinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - CA Independiente del Chorro 0:6

44e minuut.
Méndez met een sublieme pass. Aparicio rent richting de bal. Plitas verovert de bal door een tackle van achteren. Plitas haalt uit met een fantastische trap. Maislinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - CA Independiente del Chorro 0:7

44e minuut.
Campusano passt de bal met de wreef. Tapias speelt de bal door. Palomar heeft problemen om de bal te vangen. Plitas is nu in balbezit. Plitas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonose F.C. 88%, CA Independiente del Chorro 12%.
Yonose F.C. - CA Independiente del Chorro 0:7

46e minuut.
Méndez is nu in balbezit. Méndez passt de bal met de wreef. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas schiet op doel. Aparicio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vlada zal de hoekschop nemen. Daar is Flechas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Aparicio geeft een hoge lob. Czech kopt de bal weg. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora schiet op doel. Maislinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - CA Independiente del Chorro 0:8

52e minuut.
Morles met een sublieme pass. Czech is nu in balbezit. Czech probeert naar een medespeler te passen. Pokora rent richting de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ... Maislinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Plitas is nu in balbezit. Plitas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Aparicio geeft een lange en hoge pass. Czech probeert naar een medespeler te passen. Vlada met een sublieme pass. Pokora rent richting de bal. Pokora geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Loreto rent richting de bal. Méndez probeert naar een medespeler te passen. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas draait met de bal, schiet en ... Maislinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Méndez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Paula Gamero komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Colorado kopt de bal weg. Vlada bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlada passt de bal in één keer door. Pokora is nu in balbezit. Pokora draait met de bal, schiet en ... Maislinger bokst de bal weg. Plitas is nu in balbezit. Plitas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - CA Independiente del Chorro 0:9

63e minuut.
de Paula Gamero passt de bal zonder na te denken. Czech is nu in balbezit. Czech passt de bal met de wreef. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - CA Independiente del Chorro 0:10

66e minuut.
Inworp. Restrepo komt het veld opgelopen. Mayorga komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pokora geeft de bal voor. Klungelig pakt de Paula Gamero de bal. Palomar rent richting de bal. de Paula Gamero verovert de bal door een tackle van achteren. de Paula Gamero met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Vlada kopt de bal weg. Plitas is nu in balbezit. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas verovert de bal door een tackle van achteren. Plitas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Vlada geeft de bal voor. de Paula Gamero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Palomar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas draait met de bal, schiet en ... Paal! Maislinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Vlada probeert naar een medespeler te passen. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas passt de bal in één keer door. Pokora is nu in balbezit. Pokora draait met de bal, schiet en ... Maislinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - CA Independiente del Chorro 0:11

78e minuut.
Loreto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czech is nu in balbezit. Czech met een sublieme pass. Plitas is nu in balbezit. Plitas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Pokora speelt de bal door. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Flechas is nu in balbezit. Plitas onderschept slim de pass. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - CA Independiente del Chorro 0:12

82e minuut.
Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Colorado maakt een afschuwelijke overtreding. Plitas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plitas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pokora rent richting de bal. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Maislinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Tapias probeert naar een medespeler te passen. Natouri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Paula Gamero. de Paula Gamero krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Mayorga probeert naar een medespeler te passen. Plitas rent richting de bal. Vlada bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas is nu in balbezit. Plitas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Loreto rent richting de bal. Loreto geeft een lange en hoge pass. Aparicio kopt de bal weg. Pokora rent richting de bal. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Maislinger bokst de bal weg. Aparicio probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - CA Independiente del Chorro 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonose F.C. 83%, CA Independiente del Chorro 17%.
Yonose F.C. - CA Independiente del Chorro 0:13