Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Independiente del Chorro Yonose F.C.
Chorro 532 Tactiek Oh no! Again
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.1 gemiddelde waardering 28.5
solide Schieten matig
zwak Passen zwak
matig Verdedigen matig


1e minuut.
de Paula Gamero met een sublieme pass. Plitas is nu in balbezit. Tapias bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas onderschept slim de pass. Plitas geeft de bal voor. Maislinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aparicio rent richting de bal. de Paula Gamero onderschept slim de pass. de Paula Gamero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Yonose F.C. 1:0

2e minuut.
Daar is Campusano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Paula Gamero rent richting de bal. de Paula Gamero passt de bal in één keer door. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas schiet op doel. Maislinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Restrepo probeert naar een medespeler te passen. Hermansson rent richting de bal. Hermansson probeert naar een medespeler te passen. Plitas is nu in balbezit. Plitas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Aparicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Yonose F.C. 2:0

5e minuut.
Verano speelt de bal door. Campusano is nu in balbezit. de Paula Gamero verovert de bal door een tackle van achteren. de Paula Gamero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Plitas probeert de bal aan de voet te houden. Tapias rent richting de bal. Tapias passt de bal zonder na te denken. de Paula Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. de Paula Gamero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Santoya is nu in balbezit. Santoya passt de bal zonder na te denken. de Paula Gamero is nu in balbezit. de Paula Gamero haalt uit met een fantastische trap. Maislinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hermansson passt de bal in één keer door. de Paula Gamero is nu in balbezit. de Paula Gamero speelt de bal door. Plitas rent richting de bal. Plitas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Hermansson geeft een lange en hoge pass. Flechas kan de bal niet met de borst controleren. de Paula Gamero is nu in balbezit. de Paula Gamero haalt uit met een fantastische trap. Maislinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Yonose F.C. 3:0

21e minuut.
Plitas verovert de bal door een tackle van achteren. Plitas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aparicio de bal. de Paula Gamero rent richting de bal. de Paula Gamero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Restrepo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya speelt de bal door. Campusano rent richting de bal. Campusano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Colorado speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Verano stond buitenspel. Morles maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. de Paula Gamero rent richting de bal. de Paula Gamero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Tapias met een sublieme pass. Colorado is nu in balbezit. Colorado geeft de bal voor. Campusano rent richting de bal. Campusano draait met de bal, schiet en ... Schepers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Inworp. Natouri met een snelle inworp. Campusano rent richting de bal. Campusano draait met de bal, schiet en ... Santoya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Moya rent richting de bal. Restrepo onderschept slim de pass. Restrepo met een sublieme pass. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Morles is nu in balbezit. Morles geeft een hoge lob. Palomar bereikt de bal nog maar net als eerste. de Paula Gamero verovert de bal door een tackle van achteren. de Paula Gamero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zuluaga komt het veld opgelopen. Loreto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Independiente del Chorro 29%, Yonose F.C. 71%.
CA Independiente del Chorro - Yonose F.C. 3:0

52e minuut.
Trotta speelt de bal door. Flechas geeft een lange en hoge pass. Daar is Palomar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Paula Gamero rent richting de bal. de Paula Gamero draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Aparicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Restrepo is nu in balbezit. Restrepo geeft de bal voor. Flechas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas verovert de bal door een tackle van achteren. Plitas schiet op doel. Maislinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
de Paula Gamero kopt de bal weg. Tapias bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas rent richting de bal. Trotta rent richting de bal. Trotta geeft de bal voor. Maislinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Moya is nu in balbezit. Restrepo onderschept slim de pass. Restrepo probeert naar een medespeler te passen. Plitas is nu in balbezit. Plitas geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is de Paula Gamero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maislinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Paula Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. de Paula Gamero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Yonose F.C. 4:0

72e minuut.
Plitas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trotta is nu in balbezit. Trotta met een sublieme pass. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hermansson geeft de bal voor. Maislinger met een sublieme pass. Morles kopt de bal weg. Daar is Plitas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plitas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Nascimento komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Restrepo onderschept slim de pass. Restrepo geeft de bal voor. Daar is Aparicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plitas is nu in balbezit. Plitas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Flechas onderschept slim de pass. Flechas geeft een hoge lob. Morles speelt de bal door. de Paula Gamero is nu in balbezit. Trotta geeft de bal voor. Maislinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Palomar is nu in balbezit. de Paula Gamero onderschept slim de pass. de Paula Gamero speelt de bal door. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Yonose F.C. 5:0

90e minuut.
Palomar rent richting de bal. Santoya verovert de bal door een tackle van achteren. Santoya passt de bal met de wreef. de Paula Gamero rent richting de bal. de Paula Gamero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Independiente del Chorro 20%, Yonose F.C. 80%.
CA Independiente del Chorro - Yonose F.C. 5:0