Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mangles FC Yoda F.C.
CALP2 Tactiek Nueva
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 43.5
good Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen adequate


31e minuut.
Alexandrakis is nu in balbezit. Sabljak verovert de bal door een tackle van achteren. Sabljak probeert naar een medespeler te passen. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Emiliani heeft problemen om de bal te vangen. Bobiński rent richting de bal. Bobiński passt de bal met de wreef. Viitaharju geeft een lange en hoge pass. Afanador springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 46%, Yoda F.C. 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mangles FC - Yoda F.C. 0:0

64e minuut.
Mihai passt de bal zonder na te denken. Hyslop rent richting de bal. Hyslop geeft een hoge lob. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cuetos probeert de bal met de borst te controleren. Cuetos geeft de bal voor. Scalcione probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hyslop is nu in balbezit. Hyslop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Yoda F.C. 1:0

76e minuut.
Cuetos geeft een hoge lob. Bělan is nu in balbezit. Nicolaie onderschept slim de pass. Mihai rent richting de bal. Mihai geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 36%, Yoda F.C. 64%.
Mangles FC - Yoda F.C. 1:0