Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yoda F.C. Mangles FC
Nueva Tactiek CALP2
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
45.1 gemiddelde waardering 47.8
solid Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen solid


7e minuut.
Inworp. Viitaharju zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński haalt uit met een fantastische trap. de Heusch krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Afanador is nu in balbezit. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Emiliani zijn tegenspeler op de grond. Emiliani krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Inworp. Sabljak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hyslop geeft een hoge lob. Troisio is nu in balbezit. Troisio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Bělan geeft de bal voor. Cuetos kopt de bal weg. Hyslop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyslop geeft een lange en hoge pass. Troisio maakt een snoekduik en kopt de bal. Parts bokst de bal weg.

33e minuut.
Cuetos passt de bal zonder na te denken. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Drápek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drápek krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Sabljak onderschept slim de pass. Sabljak geeft een hoge lob. Bělan rent richting de bal. Troisio verovert de bal door een tackle van achteren. Troisio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoda F.C. 62%, Mangles FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yoda F.C. - Mangles FC 0:0

46e minuut.
Nicolaie komt het veld opgelopen. Lixandru komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Alexandrakis heeft problemen om de bal te vangen. Sabljak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drápek. Drápek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Sabljak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sabljak kan niet meer verder spelen. Kazanas komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Scalcione met een harde bal richting middenveld. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai geeft een hoge lob. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie draait met de bal, schiet en ... Parts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Nicolaie controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Alexandrakis neemt vlug de vrije trap. Białożyt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bobiński rent richting de bal. Bobiński schiet op doel. Govone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoda F.C. 58%, Mangles FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yoda F.C. - Mangles FC 0:0