Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Independiente del Chorro SANTA FE DC
Chorro 532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
12% Spel op eigen helft 88%
49 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 21.3
formidable Schieten average
good Passen weak
good Verdedigen weak


2e minuut.
Leal rent richting de bal. Zhelev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhelev met een sublieme pass. Plitas rent richting de bal. Plitas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Doeltrap. Florián trapt de bal weg van het doel. Czech kopt de bal weg. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas haalt uit met een fantastische trap. Florián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zhelev zal de hoekschop nemen. Plitas maakt een snoekduik en kopt de bal. Florián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Zhelev is nu in balbezit. Zhelev geeft een lange en hoge pass. Daar is Pimiento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plitas is nu in balbezit. Plitas draait met de bal, schiet en ... Florián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Vlada onderschept slim de pass. Vlada met een sublieme pass. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel. Florián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - SANTA FE DC 1:0

17e minuut.
Czech kopt de bal weg. Daar is Plitas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plitas passt de bal met de wreef. Vlada geeft de bal voor. Pokora krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - SANTA FE DC 2:0

18e minuut.
Morles is nu in balbezit. Morles speelt de bal door. Pokora rent richting de bal. Pokora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - SANTA FE DC 3:0

21e minuut.
Zhelev met een sublieme pass. Plitas heeft problemen om de bal te vangen. Plitas passt de bal met de wreef. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - SANTA FE DC 4:0

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pulido met een harde bal richting middenveld. Zuluaga kopt de bal weg. Klungelig pakt Pokora de bal. Pokora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pimiento. Plitas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plitas wilt de vrije trap nemen. Zhelev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Czech geeft een lange en hoge pass. Pimiento kopt de bal weg. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Florián maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Plitas is nu in balbezit. Plitas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - SANTA FE DC 5:0

33e minuut.
Czech verovert de bal door een tackle van achteren. Plitas rent richting de bal. Plitas probeert naar een medespeler te passen. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Poveda passt de bal zonder na te denken. Velasco rent richting de bal. Czech begaat een overtreding. Czech krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Pokora onderschept slim de pass. Pokora met een sublieme pass. Plitas rent richting de bal. Plitas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - SANTA FE DC 6:0

41e minuut.
Pokora heeft problemen om de bal te vangen. Vlada is nu in balbezit. Vlada passt de bal zonder na te denken. Plitas rent richting de bal. Plitas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Mutis onderschept slim de pass. Mutis met een sublieme pass. Klungelig pakt Giraldo de bal. Pokora is nu in balbezit. Pokora haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leal heeft problemen om de bal te vangen. Plitas rent richting de bal. Plitas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - SANTA FE DC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Independiente del Chorro 15%, SANTA FE DC 85%.
CA Independiente del Chorro - SANTA FE DC 7:0

46e minuut.
Zuluaga rent richting de bal. Zuluaga geeft de bal voor. Plitas is nu in balbezit. Plitas schiet op doel. Florián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - SANTA FE DC 8:0

48e minuut.
Loreto geeft een hoge lob. Pimiento kan de bal niet met de borst controleren. Plitas is nu in balbezit. Plitas haalt uit met een fantastische trap. Florián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - SANTA FE DC 9:0

53e minuut.
Zhelev probeert de bal met de borst te controleren. Zhelev geeft een lange en hoge pass. Pokora rent richting de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ... Florián maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vlada kopt de bal weg. Pokora rent richting de bal. Pokora schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pulido de bal onder controle te krijgen. Florián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - SANTA FE DC 10:0

57e minuut.
Czech passt de bal met de wreef. Vlada probeert naar een medespeler te passen. Salazar is nu in balbezit. Pokora verovert de bal door een tackle van achteren. Pokora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Czech kopt de bal weg. Plitas probeert de bal met de borst te controleren. Vlada rent richting de bal. Vlada geeft de bal voor. Pokora maakt een snoekduik en kopt de bal. Florián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Leal rent richting de bal. Zhelev onderschept slim de pass. Zhelev geeft een hoge lob. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pimiento probeert de bal met de borst te controleren. Plitas is nu in balbezit. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora schiet op doel. Florián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - SANTA FE DC 11:0

64e minuut.
Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlada is nu in balbezit. Pokora met een sublieme pass. Plitas is nu in balbezit. Plitas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Czech met een sublieme pass. Daar is Vlada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar rent richting de bal. Pokora onderschept slim de pass. Pokora geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Predoiu komt het veld opgelopen. Mayorga komt het veld opgelopen. Restrepo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Zhelev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhelev geeft een hoge lob. Pokora probeert de bal met de borst te controleren. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas geeft een lange en hoge pass. Pokora is nu in balbezit. Pokora draait met de bal, schiet en ... Florián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - SANTA FE DC 12:0

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhelev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czech met een sublieme pass. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - SANTA FE DC 13:0

77e minuut.
Zhelev met de inworp. Czech is nu in balbezit. Czech geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pokora de bal. Pokora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - SANTA FE DC 14:0

79e minuut.
Plitas passt de bal zonder na te denken. Zhelev is nu in balbezit. Zhelev geeft een lange en hoge pass. Pokora maakt een snoekduik en kopt de bal. Florián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - SANTA FE DC 15:0

81e minuut.
Vlada rent richting de bal. Vlada passt de bal zonder na te denken. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora onderschept slim de pass. Pokora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - SANTA FE DC 16:0

85e minuut.
Zhelev geeft een hoge lob. Daar is Vlada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlada met een sublieme pass. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pokora springt en kopt de bal. Klungelig pakt Pulido de bal. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - SANTA FE DC 17:0

88e minuut.
Predoiu rent richting de bal. Predoiu geeft de bal voor. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas haalt uit met een fantastische trap. Florián probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas passt de bal met de wreef. Pulido heeft problemen om de bal te vangen. Pokora is nu in balbezit. Pokora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Independiente del Chorro 10%, SANTA FE DC 90%.
CA Independiente del Chorro - SANTA FE DC 17:0