Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SANTA FE DC CA Independiente del Chorro
Normal Tactiek Chorro 532
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 45
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 47.9
average Schieten excellent
poor Passen good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Loreto met een sublieme pass. Zhelev rent richting de bal. Zhelev probeert naar een medespeler te passen. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas draait met de bal, schiet en ... Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Klungelig pakt Salazar de bal. Vlada bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlada passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pokora de bal. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - CA Independiente del Chorro 0:1

7e minuut.
Vlada verovert de bal door een tackle van achteren. Vlada met een sublieme pass. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas is nu in balbezit. Plitas draait met de bal, schiet en ... Florián bokst de bal weg.

8e minuut.
Pimiento geeft de bal voor. Inworp. Zhelev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czech geeft een hoge lob. Plitas kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Czech passt de bal zonder na te denken. Vlada heeft problemen om de bal te vangen. Vlada speelt de bal door. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora draait met de bal, schiet en ... Florián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Velasco passt de bal zonder na te denken. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlada onderschept slim de pass. Vlada geeft een lange en hoge pass. Plitas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - CA Independiente del Chorro 0:2

15e minuut.
Czech geeft de bal voor. Pokora heeft problemen om de bal te vangen. Pokora passt de bal in één keer door. Daar is Plitas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plitas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Chacín probeert naar een medespeler te passen. Vlada is nu in balbezit. Vlada met een sublieme pass. Pokora rent richting de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas verovert de bal door een tackle van achteren. Plitas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pokora de bal. Pokora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pimiento kopt de bal weg. Vlada is nu in balbezit. Vlada passt de bal in één keer door. Daar is Plitas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plitas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Leal met de inworp. Zhelev probeert naar een medespeler te passen. Plitas rent richting de bal. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Florián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Poveda is nu in balbezit. Poveda met een sublieme pass. Vlada probeert naar een medespeler te passen. Plitas is nu in balbezit. Plitas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zhelev onderschept slim de pass. Zhelev passt de bal met de wreef. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas schiet op doel. Florián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - CA Independiente del Chorro 0:3

33e minuut.
Czech passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vlada de bal. Vlada geeft een lange en hoge pass. Plitas is nu in balbezit. Plitas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pokora is nu in balbezit. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Pulido probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - CA Independiente del Chorro 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANTA FE DC 87%, CA Independiente del Chorro 13%.
SANTA FE DC - CA Independiente del Chorro 0:4

46e minuut.
Czech heeft problemen om de bal te vangen. Czech passt de bal met de wreef. Pulido rent richting de bal. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Plitas rent richting de bal. Plitas passt de bal zonder na te denken. Pokora kan de bal niet met de borst controleren. Plitas is nu in balbezit. Plitas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pokora is nu in balbezit. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Plitas rent richting de bal. Plitas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - CA Independiente del Chorro 0:5

56e minuut.
Zhelev onderschept slim de pass. Zhelev geeft een lange en hoge pass. Pokora is nu in balbezit. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Pulido probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Zhelev neemt de hoekschop. Vlada kan de bal niet met de borst controleren. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Florián probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - CA Independiente del Chorro 0:6

60e minuut.
Poveda is nu in balbezit. Zhelev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhelev geeft een hoge lob. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel. Florián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Plitas rent richting de bal. Plitas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pimiento de bal onder controle te krijgen. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - CA Independiente del Chorro 0:7

65e minuut.
Pimiento kopt de bal weg. Daar is Zhelev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhelev passt de bal zonder na te denken. Plitas rent richting de bal. Plitas schiet op doel. Florián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Zuluaga verovert de bal door een tackle van achteren. Zuluaga speelt de bal door. Pokora rent richting de bal. Klungelig pakt Pokora de bal. Pokora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Restrepo komt het veld opgelopen. Mayorga komt het veld opgelopen. Predoiu komt het veld opgelopen. Vlada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Plitas rent richting de bal. Plitas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pimiento de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - CA Independiente del Chorro 0:8

69e minuut.
Czech heeft problemen om de bal te vangen. Czech probeert naar een medespeler te passen. Daar is Plitas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plitas haalt uit met een fantastische trap. Pimiento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Predoiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pokora de bal. Pokora kopt de bal weg. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas schiet op doel. Florián bokst de bal weg.

71e minuut.
Zhelev is nu in balbezit. Zhelev probeert naar een medespeler te passen. Plitas rent richting de bal. Plitas draait met de bal, schiet en ... Florián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - CA Independiente del Chorro 0:9

75e minuut.
Klungelig pakt Vlada de bal. Pokora rent richting de bal. Pulido legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pokora raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Plitas neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - CA Independiente del Chorro 0:10

77e minuut.
Czech passt de bal in één keer door. Pimiento rent richting de bal. Plitas onderschept slim de pass. Plitas schiet op doel. Florián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - CA Independiente del Chorro 0:11

78e minuut.
Czech rent richting de bal. Pokora rent richting de bal. Pulido legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pokora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plitas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - CA Independiente del Chorro 0:12

82e minuut.
Vlada is nu in balbezit. Vlada met een sublieme pass. Plitas rent richting de bal. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - CA Independiente del Chorro 0:13

84e minuut.
Salazar heeft problemen om de bal te vangen. Vlada rent richting de bal. Vlada passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Plitas de bal. Plitas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - CA Independiente del Chorro 0:14

86e minuut.
Czech passt de bal in één keer door. Vlada is nu in balbezit. Vlada passt de bal zonder na te denken. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - CA Independiente del Chorro 0:15

87e minuut.
Restrepo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vlada bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlada met een sublieme pass. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Florián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Plitas is nu in balbezit. Plitas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - CA Independiente del Chorro 0:16

89e minuut.
Mutis passt de bal met de wreef. Plitas rent richting de bal. Pokora rent richting de bal. Pokora schiet op doel. Florián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA FE DC - CA Independiente del Chorro 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANTA FE DC 87%, CA Independiente del Chorro 13%.
SANTA FE DC - CA Independiente del Chorro 0:17