Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenix Barça Yonose F.C.
at3 Tactiek Oh no! Again
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 29.4
formidable Schieten weak
very good Passen weak
solid Verdedigen average


2e minuut.
Flechas verovert de bal door een tackle van achteren. Flechas geeft de bal voor. Panchev is nu in balbezit. Panchev geeft de bal voor. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Ramognino probeert naar een medespeler te passen. Precel rent richting de bal. Precel passt de bal zonder na te denken. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Yonose F.C. 1:0

7e minuut.
Höök speelt de bal door. Klungelig pakt Panchev de bal. Panchev probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Maislinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Precel geeft een lange en hoge pass. Trung Phương is nu in balbezit. Aparicio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trung Phương raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Trung Phương neemt zijn aanloop. Maislinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Yonose F.C. 2:0

12e minuut.
Panchev is nu in balbezit. Daar is Panchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panchev probeert naar een medespeler te passen. Precel is nu in balbezit. Precel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ramognino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramognino geeft een lange en hoge pass. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel schiet op doel. Maislinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Yonose F.C. 3:0

14e minuut.
Höök passt de bal met de wreef. Panchev probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Yonose F.C. 4:0

15e minuut.
Höök probeert naar een medespeler te passen. Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev speelt de bal door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tapias kopt de bal weg. Höök is nu in balbezit. Höök passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Trung Phương de bal onder controle te krijgen. Trung Phương schiet op doel. Maislinger bokst de bal weg.

19e minuut.
Panchev controleert de bal met de borst. Panchev probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Yonose F.C. 5:0

22e minuut.
Cesari probeert naar een medespeler te passen. Ramognino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramognino geeft een hoge lob. Trung Phương kopt de bal weg. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Maislinger met een sublieme pass. Panchev kopt de bal weg. Precel is nu in balbezit. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Campusano de bal. Höök geeft een lange en hoge pass. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Yonose F.C. 6:0

27e minuut.
Colorado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramognino met een snelle inworp. Höök geeft een hoge lob. Trung Phương springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Campusano probeert naar een medespeler te passen. Ramognino is nu in balbezit. Ramognino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Trung Phương de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Maislinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Díaz geeft de bal voor. Bromba geeft een lange en hoge pass. Aparicio kopt de bal weg. Precel is nu in balbezit. Precel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Precel geeft een hoge lob. Trung Phương springt en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Panchev geeft een hoge lob. Trung Phương is nu in balbezit. Montilla rent richting de bal. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Maislinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Yonose F.C. 7:0

35e minuut.
Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương speelt de bal door. Precel rent richting de bal. Precel haalt uit met een fantastische trap. Aparicio probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Yonose F.C. 8:0

37e minuut.
Tapias is nu in balbezit. Panchev onderschept slim de pass. Panchev passt de bal met de wreef. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Doeltrap. Aparicio trapt de bal weg. Höök kopt de bal weg. Klungelig pakt Precel de bal. Precel passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Campusano de bal. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök passt de bal zonder na te denken. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Frota komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenix Barça 17%, Yonose F.C. 83%.
Fenix Barça - Yonose F.C. 8:0

48e minuut.
Panchev heeft problemen om de bal te vangen. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev geeft de bal voor. Trung Phương springt en kopt de bal. Maislinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Yonose F.C. 9:0

50e minuut.
Colorado probeert naar een medespeler te passen. Höök rent richting de bal. Höök passt de bal zonder na te denken. Frota rent richting de bal. Frota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Yonose F.C. 10:0

53e minuut.
Ramognino is nu in balbezit. Ramognino geeft een hoge lob. Palomar probeert de bal met de borst te controleren. Frota is nu in balbezit. Frota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Maislinger trapt de bal weg. Panchev probeert naar een medespeler te passen. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel haalt uit met een fantastische trap. Maislinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Yonose F.C. 11:0

55e minuut.
Tapias met een sublieme pass. Palomar heeft problemen om de bal te vangen. Palomar probeert naar een medespeler te passen. Frota rent richting de bal. Frota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Palomar kopt de bal weg. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Flechas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trung Phương raakt geblesseerd tijdens het duel. Trung Phương kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Yonose F.C. 12:0

58e minuut.
Inworp. Ramognino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Höök met een sublieme pass. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ramognino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Höök geeft een lange en hoge pass. Daar is Precel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Maislinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Precel rent richting de bal. Precel schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Yonose F.C. 13:0

61e minuut.
Aparicio met een sublieme pass. Flechas bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Yonose F.C. 14:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramognino met een snelle inworp. Höök geeft een lange en hoge pass. Precel rent richting de bal. Precel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Yonose F.C. 15:0

65e minuut.
Verano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Campusano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Höök geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Díaz de bal. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Maislinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Yonose F.C. 16:0

80e minuut.
Filipoiu met een sublieme pass. Daar is Ramognino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramognino passt de bal zonder na te denken. Frota rent richting de bal. Frota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev speelt de bal door. Precel is nu in balbezit. Precel schiet op doel. Maislinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Yonose F.C. 17:0

85e minuut.
Ramognino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Höök, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Höök passt de bal met de wreef. Frota rent richting de bal. Frota draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

86e minuut.
Höök met een sublieme pass. Moya rent richting de bal. Casagrande onderschept slim de pass. Casagrande geeft een hoge lob. Frota krijgt zijn hoofd ertegen. Maislinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ramognino zal de hoekschop nemen. Panchev probeert de bal met de borst te controleren. Panchev passt de bal zonder na te denken. Daar is Trung Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Colorado de bal onder controle te krijgen. Ramognino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramognino geeft de bal voor. Palomar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maislinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Yonose F.C. 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenix Barça 19%, Yonose F.C. 81%.
Fenix Barça - Yonose F.C. 18:0