Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROJO Y BLANCO cuchukas
at3 Tactiek Julio 3
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
41.5 gemiddelde waardering 46.5
solide Schieten formidabel
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Caragiale geeft de bal voor. Busquets heeft problemen om de bal te vangen. Mugo maakt een afschuwelijke overtreding. Mugo krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Brocea geeft de bal voor. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets speelt de bal door. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Polychroniou kopt de bal weg. Daar is Büyükburç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel schiet op doel. Fuglík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - cuchukas 0:1

13e minuut.
Brocea geeft een lange en hoge pass. Büyükburç is nu in balbezit. Polychroniou onderschept slim de pass. Polychroniou schiet op doel. Fuglík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - cuchukas 0:2

14e minuut.
Pabiański passt de bal in één keer door. Tomczak rent richting de bal. Tomczak geeft een lange en hoge pass. Daar is Polychroniou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caragiale heeft problemen om de bal te vangen. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel draait met de bal, schiet en ... Fuglík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Zaccaro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Busquets met de inworp. Chapel rent richting de bal. Chapel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Emeç rent richting de bal. Emeç passt de bal in één keer door. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel schiet op doel. Marin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - cuchukas 1:2

25e minuut.
Chapel passt de bal met de wreef. Polychroniou is nu in balbezit. Büyükburç rent richting de bal. Polychroniou onderschept slim de pass. Polychroniou draait met de bal, schiet en ... Fuglík bokst de bal weg.

27e minuut.
Emeç is nu in balbezit. Emeç haalt uit met een fantastische trap. Daar is Hamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROJO Y BLANCO - cuchukas 2:2

30e minuut.
Busquets is nu in balbezit. Mamrot rent richting de bal. Mamrot passt de bal in één keer door. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap. Fuglík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Trieb rent richting de bal. Mamrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamrot geeft een lange en hoge pass. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap. Fuglík bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROJO Y BLANCO 64%, cuchukas 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROJO Y BLANCO - cuchukas 2:2

48e minuut.
Luban onderschept slim de pass. Luban geeft een hoge lob. Daar is Armanini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel verovert de bal door een tackle van achteren. Hamel passt de bal in één keer door. Chapel is nu in balbezit. Chapel schiet op doel. Fuglík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Brocea neemt vlug de vrije trap. Büyükburç kopt de bal weg. Mugo heeft problemen om de bal te vangen. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale verovert de bal door een tackle van achteren. Mamrot maakt een afschuwelijke overtreding. Mamrot is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

70e minuut.
Büyükburç heeft problemen om de bal te vangen. Büyükburç probeert naar een medespeler te passen. Chapel is nu in balbezit. Chapel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - cuchukas 2:3

72e minuut.
Nyabaro onderschept slim de pass. Nyabaro geeft een lange en hoge pass. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç schiet op doel. Marin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROJO Y BLANCO - cuchukas 3:3

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fuglík trapt de bal weg van het doel. Hamel kopt de bal weg. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mugo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pabiański met een snelle inworp. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Klungelig pakt Tomczak de bal. Luban onderschept slim de pass. Luban met een sublieme pass. Hamel is nu in balbezit. Hamel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROJO Y BLANCO 53%, cuchukas 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROJO Y BLANCO - cuchukas 3:3