Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Die Wilden Widder Malanito F.C.
GGJ001 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 31.1
adequate Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen good


5e minuut.
Vencedor met een sublieme pass. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici passt de bal in één keer door. Pepic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kézdy rent richting de bal. Kézdy schiet op doel. Roduit kopt de bal weg. Nicolici rent richting de bal. Nicolici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Moreno onderschept slim de pass. Rogado rent richting de bal. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno haalt uit met een fantastische trap. Szamocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - Malanito F.C. 1:0

25e minuut.
Nicolici met een sublieme pass. Kézdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici rent richting de bal. Nicolici draait met de bal, schiet en ... Vălăhuţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pepic rent richting de bal. Pepic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Die Wilden Widder - Malanito F.C. 1:1

32e minuut.
Szamocki met een sublieme pass. Daar is Nicolici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolici met een sublieme pass. Barrenechea rent richting de bal. Barrenechea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rogado probeert naar een medespeler te passen. Moreno rent richting de bal. Sienkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno draait met de bal, schiet en ... Szamocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Wilden Widder 45%, Malanito F.C. 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Die Wilden Widder - Malanito F.C. 1:1

49e minuut.
Ciobănescu heeft problemen om de bal te vangen. Barrenechea rent richting de bal. Met opzet legt Nicolici zijn tegenspeler op de grond. Nicolici is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

49e minuut.
Barrenechea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poparda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciobănescu probeert naar een medespeler te passen. Erős heeft problemen om de bal te vangen. Barrenechea is nu in balbezit. Barrenechea draait met de bal, schiet en ... Szamocki bokst de bal weg. Rogado heeft problemen om de bal te vangen. Rogado geeft een hoge lob. Żak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Leiva is nu in balbezit. Leiva passt de bal met de wreef. Ciobănescu probeert naar een medespeler te passen. Poparda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poparda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Vencedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Vencedor passt de bal in één keer door. Moreno kan de bal niet met de borst controleren. Barrenechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenechea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Vencedor geeft een hoge lob. Ciobănescu probeert naar een medespeler te passen. Novoa probeert de bal aan de voet te houden. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Erős bereikt de bal nog maar net als eerste. Erős speelt de bal door. Barrero met een sublieme pass. Barrenechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenechea haalt uit met een fantastische trap. Szamocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moreno is nu in balbezit. Moreno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - Malanito F.C. 2:1

90e minuut.
Vencedor passt de bal met de wreef. Moreno is nu in balbezit. Poparda rent richting de bal. Poparda haalt uit met een fantastische trap. Moreno probeert de bal aan de voet te houden. Szamocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Wilden Widder 18%, Malanito F.C. 82%.
Die Wilden Widder - Malanito F.C. 2:1