Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malanito F.C. Die Wilden Widder
442 Tactiek GGJ001
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 31.6
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen zwak
redelijk Verdedigen redelijk


13e minuut.
Erős bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Oleszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oleszak schiet op doel. Sienkiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - Die Wilden Widder 0:1

26e minuut.
Rogado speelt de bal door. Sienkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Leiva is nu in balbezit. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Patynek is nu in balbezit. Patynek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sienkiewicz de bal. Oleszak rent richting de bal. Oleszak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Szamocki trapt de bal weg van het doel. Daar is Patynek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rogado probeert naar een medespeler te passen. Tinjacá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinjacá geeft een lange en hoge pass. Poparda geeft een lange en hoge pass. Moreno krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malanito F.C. 77%, Die Wilden Widder 23%.
Malanito F.C. - Die Wilden Widder 0:1

59e minuut.
Erős probeert naar een medespeler te passen. Vencedor is nu in balbezit. Vencedor passt de bal met de wreef. Moreno rent richting de bal. Moreno schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Poparda met een sublieme pass. Daar is Oleszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogado is nu in balbezit. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - Die Wilden Widder 0:2

87e minuut.
Erős met een sublieme pass. Moreno rent richting de bal. Vencedor probeert naar een medespeler te passen. Moreno is nu in balbezit. Moreno draait met de bal, schiet en ... Szamocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malanito F.C. 75%, Die Wilden Widder 25%.
Malanito F.C. - Die Wilden Widder 0:2