Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real orejon gajuares
esteban Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Urrutia kan de bal niet met de borst controleren. Urrutia passt de bal zonder na te denken. Jaimes is nu in balbezit. Jaimes geeft een hoge lob. Barreto probeert de bal aan de voet te houden. Velasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sequeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - gajuares 1:0

9e minuut.
Arroyo geeft de bal voor. Barreto kopt de bal weg. Sequeda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García is nu in balbezit. García draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Trejos passt de bal in één keer door. Sequeda is nu in balbezit. Sequeda passt de bal in één keer door. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - gajuares 2:0

14e minuut.
Valoyes rent richting de bal. Valoyes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tovar de bal onder controle te krijgen. Bertel is nu in balbezit. Bertel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sequeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequeda passt de bal met de wreef. Trejos is nu in balbezit. Trejos haalt uit met een fantastische trap. Velasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Oliveros passt de bal zonder na te denken. Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejo passt de bal in één keer door. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - gajuares 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real orejon 63%, gajuares 37%.
real orejon - gajuares 2:1

51e minuut.
Arroyo rent richting de bal. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arias de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gacha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Velasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Oliveros de bal. Trejos rent richting de bal. Trejos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
García verovert de bal door een tackle van achteren. García geeft de bal voor. Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Jaimes met een snelle inworp. Mahecha heeft problemen om de bal te vangen. Mahecha speelt de bal door. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Lozada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real orejon - gajuares 2:2

69e minuut.
Mahecha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oliveros verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arroyo zal de hoekschop nemen. Arias heeft problemen om de bal te vangen. Velasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trejos rent richting de bal. Trejos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - gajuares 3:2

72e minuut.
Huérfano kopt de bal weg. Agredo heeft problemen om de bal te vangen. García probeert naar een medespeler te passen. Sequeda rent richting de bal. Sequeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Mahecha geeft de bal voor. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoyes verovert de bal door een tackle van achteren. Valoyes schiet op doel. Lozada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real orejon - gajuares 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real orejon 36%, gajuares 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real orejon - gajuares 3:3