Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CANINOS lunaysantiagox100
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.7
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Correa onderschept slim de pass. Correa met een sublieme pass. Chávez rent richting de bal. Chávez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CANINOS - lunaysantiagox100 0:1

10e minuut.
Leyton is nu in balbezit. Liévano onderschept slim de pass. Liévano met een sublieme pass. Quijano bereikt de bal nog maar net als eerste. Quijano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Umaña trapt de bal weg. Abella kopt de bal weg. Chávez is nu in balbezit. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ricaurte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza probeert naar een medespeler te passen. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Umaña speelt de bal door. Grijalba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chávez is nu in balbezit. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Grijalba speelt de bal door. Chávez is nu in balbezit. Caicedo is nu in balbezit. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Roa passt de bal in één keer door. Grijalba rent richting de bal. Grijalba probeert naar een medespeler te passen. Chávez is nu in balbezit. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Roa probeert naar een medespeler te passen. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba passt de bal zonder na te denken. Daar is Chávez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CANINOS 47%, lunaysantiagox100 53%.
CANINOS - lunaysantiagox100 0:1

46e minuut.
Grijalba rent richting de bal. Grijalba passt de bal met de wreef. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte onderschept slim de pass. Ricaurte geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ariza is nu in balbezit. Palacio verovert de bal door een tackle van achteren. Palacio passt de bal met de wreef. Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes haalt uit met een fantastische trap. Paal!

66e minuut.
Liévano geeft een lange en hoge pass. Ferreira geeft een hoge lob. Inworp. Abella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ricaurte geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba onderschept slim de pass. Grijalba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CANINOS - lunaysantiagox100 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CANINOS 53%, lunaysantiagox100 47%.
CANINOS - lunaysantiagox100 0:2