Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lunaysantiagox100 CANINOS
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Liévano verovert de bal door een tackle van achteren. Liévano met een sublieme pass. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez schiet op doel. Barajas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - CANINOS 1:0

11e minuut.
Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano speelt de bal door. Yong-Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Quijano verovert de bal door een tackle van achteren. Quijano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Chávez onderschept slim de pass. Guayacán is nu in balbezit. Chávez onderschept slim de pass. Grijalba rent richting de bal. Grijalba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Doeltrap. Caicedo trapt de bal weg. Jaimes heeft problemen om de bal te vangen. Grijalba rent richting de bal. Grijalba geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes onderschept slim de pass. Jaimes met een sublieme pass. Quijano rent richting de bal. Quijano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Roa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaimes. Roa raakt geblesseerd tijdens het duel. Roa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Caicedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez is nu in balbezit. Chávez schiet op doel. Landázuri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ariza verovert de bal door een tackle van achteren. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba met een sublieme pass. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Guayacán rent richting de bal. Ariza verovert de bal door een tackle van achteren. Ariza passt de bal in één keer door. Chávez is nu in balbezit. Chávez schiet op doel. Landázuri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Caicedo de bal. Landázuri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lunaysantiagox100 35%, CANINOS 65%.
lunaysantiagox100 - CANINOS 1:0

50e minuut.
Ariza heeft problemen om de bal te vangen. Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes passt de bal met de wreef. Quijano rent richting de bal. Quijano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lunaysantiagox100 48%, CANINOS 52%.
lunaysantiagox100 - CANINOS 1:0