Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malanito F.C. cuchukas
442 Tactiek Julio 3
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 45.4
slecht Schieten formidabel
zwak Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Trieb heeft problemen om de bal te vangen. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pabiański. Pabiański krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Polychroniou passt de bal zonder na te denken. Chapel rent richting de bal. Chapel schiet op doel. Sienkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Szamocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Devecioğlu rent richting de bal. Busquets rent richting de bal. Devecioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Izaola rent richting de bal. Izaola geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kiełbowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polychroniou met een sublieme pass. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel draait met de bal, schiet en ... Szamocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - cuchukas 0:1

18e minuut.
Devecioğlu met een sublieme pass. Kiełbowicz speelt de bal door. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Shikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikov geeft een hoge lob. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - cuchukas 0:2

30e minuut.
Shikov is nu in balbezit. Shikov geeft een lange en hoge pass. Chapel kopt de bal weg. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Novoa trapt de bal weg van het doel. Trieb rent richting de bal. Trieb passt de bal in één keer door. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Nicolici passt de bal met de wreef. Kiełbowicz met een sublieme pass. Daar is Polychroniou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polychroniou schiet op doel. Szamocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - cuchukas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malanito F.C. 54%, cuchukas 46%.
Malanito F.C. - cuchukas 0:3

48e minuut.
Rogado geeft een hoge lob. Inworp. Busquets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Chapel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pabiański rent richting de bal. Izaola verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armanini. Izaola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Devecioğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel onderschept slim de pass. Chapel met een sublieme pass. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Trieb passt de bal met de wreef. Leiva rent richting de bal. Kiełbowicz onderschept slim de pass. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nicolici onderschept slim de pass. Nicolici passt de bal in één keer door. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - cuchukas 0:4

85e minuut.
Novoa speelt de bal door. Nicolici met een sublieme pass. Kiełbowicz speelt de bal door. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou draait met de bal, schiet en ... Szamocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malanito F.C. 67%, cuchukas 33%.
Malanito F.C. - cuchukas 0:4