Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cuchukas Malanito F.C.
Julio 3 Tactiek 442
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
28 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 25.2
formidabel Schieten waardeloos
goed Passen slecht
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Arapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapa passt de bal in één keer door. Chapel is nu in balbezit. Chapel draait met de bal, schiet en ... Daar is Novoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamocki bokst de bal weg.

4e minuut.
Kiełbowicz passt de bal zonder na te denken. Polychroniou rent richting de bal. Novoa speelt de bal door. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Nicolici met een sublieme pass. Trieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Trieb passt de bal met de wreef. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Izaola probeert de bal aan de voet te houden. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański passt de bal in één keer door. Chapel is nu in balbezit. Chapel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Sienkiewicz geeft de bal voor. Inworp. Arapa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chapel rent richting de bal. Chapel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Rogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou verovert de bal door een tackle van achteren. Polychroniou probeert naar een medespeler te passen. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel schiet op doel. Szamocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kiełbowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kiełbowicz de bal. Kiełbowicz met een sublieme pass. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Arapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel rent richting de bal. Chapel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sienkiewicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Malanito F.C. 1:0

20e minuut.
Arapa met een sublieme pass. Chapel is nu in balbezit. Chapel passt de bal met de wreef. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Malanito F.C. 2:0

25e minuut.
Żak is nu in balbezit. Kiełbowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełbowicz probeert naar een medespeler te passen. Chapel rent richting de bal. Chapel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Chapel is nu in balbezit. Chapel passt de bal in één keer door. Kiełbowicz speelt de bal door. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chapel met een sublieme pass. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz passt de bal met de wreef. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Arapa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chapel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolici begaat een overtreding. Nicolici krijgt een gele kaart. Chapel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arapa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Rogado is nu in balbezit. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz passt de bal in één keer door. Chapel is nu in balbezit. Chapel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz met een sublieme pass. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou draait met de bal, schiet en ... Szamocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Malanito F.C. 3:0

41e minuut.
Nicolici is nu in balbezit. Pabiański onderschept slim de pass. Pabiański speelt de bal door. Chapel rent richting de bal. Chapel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Malanito F.C. 4:0

43e minuut.
Nicolici speelt de bal door. Arapa rent richting de bal. Arapa passt de bal met de wreef. Chapel rent richting de bal. Chapel haalt uit met een fantastische trap. Szamocki bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arapa zal de hoekschop nemen. Sienkiewicz controleert de bal met de borst. Polychroniou rent richting de bal. Polychroniou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Malanito F.C. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuchukas 12%, Malanito F.C. 88%.
cuchukas - Malanito F.C. 5:0

50e minuut.
Leiva kopt de bal weg. Inworp. Trieb met de inworp. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tomczak passt de bal in één keer door. Leiva probeert de bal aan de voet te houden. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Trieb rent richting de bal. Chapel is nu in balbezit. Chapel passt de bal in één keer door. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Nicolici probeert de bal aan de voet te houden. Trieb verovert de bal door een tackle van achteren. Trieb passt de bal zonder na te denken. Polychroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuchukas 25%, Malanito F.C. 75%.
cuchukas - Malanito F.C. 5:0