Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Die Wilden Widder ROJO Y BLANCO
GGJ001 Tactiek at3
39% Balbezit 61%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.2 gemiddelde waardering 40.4
zwak Schieten solide
zwak Passen matig
matig Verdedigen redelijk


6e minuut.
Nyabaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyabaro probeert naar een medespeler te passen. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban haalt uit met een fantastische trap. Duy Hùng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - ROJO Y BLANCO 0:1

7e minuut.
Jachacz rent richting de bal. Hamel onderschept slim de pass. Emeç is nu in balbezit. Luban is nu in balbezit. Luban haalt uit met een fantastische trap. Duy Hùng bokst de bal weg. Emeç is nu in balbezit. Emeç draait met de bal, schiet en ... Duy Hùng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - ROJO Y BLANCO 0:2

16e minuut.
Klungelig pakt Mugo de bal. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel speelt de bal door. Emeç is nu in balbezit. Emeç draait met de bal, schiet en ... Duy Hùng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nyabaro met een snelle inworp. Mateus bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban verovert de bal door een tackle van achteren. Luban geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Emeç maakt een snoekduik en kopt de bal. Duy Hùng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç haalt uit met een fantastische trap. Duy Hùng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - ROJO Y BLANCO 0:3

24e minuut.
Nyabaro is nu in balbezit. Nyabaro geeft een hoge lob. Jachacz rent richting de bal. Hamel rent richting de bal. Hamel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cacoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Cacoveanu speelt de bal door. Emeç is nu in balbezit. Emeç haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - ROJO Y BLANCO 0:4

33e minuut.
Víg rent richting de bal. Víg geeft een lange en hoge pass. Emeç is nu in balbezit. Emeç draait met de bal, schiet en ... Duy Hùng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - ROJO Y BLANCO 0:5

35e minuut.
Nyabaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyabaro passt de bal met de wreef. Luban rent richting de bal. Luban schiet op doel. Duy Hùng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - ROJO Y BLANCO 0:6

37e minuut.
Hamel verovert de bal door een tackle van achteren. Kastaneer bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban onderschept slim de pass. Luban schiet op doel. Duy Hùng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - ROJO Y BLANCO 0:7

42e minuut.
Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccaro verovert de bal door een tackle van achteren. Zaccaro passt de bal met de wreef. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - ROJO Y BLANCO 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Wilden Widder 62%, ROJO Y BLANCO 38%.
Die Wilden Widder - ROJO Y BLANCO 0:8

49e minuut.
Patynek geeft een hoge lob. Víg rent richting de bal. Víg geeft de bal voor. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luban is nu in balbezit. Luban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - ROJO Y BLANCO 0:9

52e minuut.
Víg verovert de bal door een tackle van achteren. Víg geeft de bal voor. Luban is nu in balbezit. Luban haalt uit met een fantastische trap. Duy Hùng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Patynek verovert de bal door een tackle van achteren. Zaccaro verovert de bal door een tackle van achteren. Zaccaro geeft een hoge lob. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Jachacz heeft problemen om de bal te vangen. Jachacz passt de bal met de wreef. Luban rent richting de bal. Luban schiet op doel. Duy Hùng werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Amortegui met een snelle inworp. Víg is nu in balbezit. Víg geeft een lange en hoge pass. Luban is nu in balbezit. Luban schiet op doel. Duy Hùng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Hamel kopt de bal weg. Kastaneer heeft problemen om de bal te vangen. Jachacz is nu in balbezit. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mugo is nu in balbezit. Mugo geeft een lange en hoge pass. Luban rent richting de bal. Luban haalt uit met een fantastische trap. Duy Hùng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zaccaro onderschept slim de pass. Zaccaro speelt de bal door. Cacoveanu probeert naar een medespeler te passen. Emeç rent richting de bal. Emeç schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Zaccaro geeft een hoge lob. Emeç kopt de bal weg. Luban is nu in balbezit. Luban schiet op doel. Duy Hùng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - ROJO Y BLANCO 0:10

82e minuut.
Büyükburç probeert naar een medespeler te passen. Cacoveanu is nu in balbezit. Cacoveanu probeert naar een medespeler te passen. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Caragiale is nu in balbezit. Caragiale geeft de bal voor. Emeç kopt de bal weg. Luban is nu in balbezit. Luban haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hamel rent richting de bal. Hamel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - ROJO Y BLANCO 0:11

90e minuut.
Cacoveanu onderschept slim de pass. Cacoveanu probeert naar een medespeler te passen. Emeç rent richting de bal. Emeç haalt uit met een fantastische trap. Duy Hùng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - ROJO Y BLANCO 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Wilden Widder 57%, ROJO Y BLANCO 43%.
Die Wilden Widder - ROJO Y BLANCO 0:12