Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROJO Y BLANCO Die Wilden Widder
at3 Tactiek GGJ001
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 34.6
redelijk Schieten redelijk
matig Passen zwak
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Szczepaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Szczepaniak passt de bal in één keer door. Cacoveanu geeft de bal voor. Barrenechea probeert de bal met de borst te controleren. Barrenechea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Caragiale geeft een lange en hoge pass. Erős is nu in balbezit. Hamel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamel krijgt een gele kaart. Erős is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erős zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Cacoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farkuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkuš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Barrenechea is nu in balbezit. Büyükburç is nu in balbezit. Barrenechea onderschept slim de pass. Barrenechea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Nyabaro met de inworp. Leca is nu in balbezit. Leca draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Záhorský de bal. Vălăhuţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Cacoveanu onderschept slim de pass. Cacoveanu passt de bal zonder na te denken. Nyabaro probeert naar een medespeler te passen. Leca rent richting de bal. Leca geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Hamel rent richting de bal. Poparda verovert de bal door een tackle van achteren. Nagy rent richting de bal. Poparda verovert de bal door een tackle van achteren. Poparda haalt uit met een fantastische trap. Fuglík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Poparda is nu in balbezit. Leca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poparda raakt geblesseerd tijdens het duel. Calogiuri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Farkuš kopt de bal weg. Daar is Cacoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrenechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenechea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Nyabaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyabaro passt de bal zonder na te denken. Leca is nu in balbezit. Hamel rent richting de bal. Hamel haalt uit met een fantastische trap. Vălăhuţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROJO Y BLANCO 48%, Die Wilden Widder 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROJO Y BLANCO - Die Wilden Widder 0:0

47e minuut.
Amortegui passt de bal zonder na te denken. Farkuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagy is nu in balbezit. Farkuš verovert de bal door een tackle van achteren. Farkuš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - Die Wilden Widder 0:1

54e minuut.
Amortegui is nu in balbezit. Amortegui passt de bal in één keer door. Daar is Nagy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamel is nu in balbezit. Hamel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cislariu stond buitenspel. Kastaneer neemt vlug de vrije trap. Víg rent richting de bal. Barrenechea onderschept slim de pass. Barrenechea draait met de bal, schiet en ... Fuglík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Fuglík speelt de bal door. Leca kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Záhorský de bal onder controle te krijgen. Hamel rent richting de bal. Hamel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROJO Y BLANCO - Die Wilden Widder 1:1

72e minuut.
Farkuš rent richting de bal. Nagy onderschept slim de pass. Kastaneer verovert de bal door een tackle van achteren. Farkuš rent richting de bal. Farkuš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Erős rent richting de bal. Erős speelt de bal door. Szczepaniak rent richting de bal. Farkuš is nu in balbezit. Farkuš haalt uit met een fantastische trap. Fuglík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROJO Y BLANCO 61%, Die Wilden Widder 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROJO Y BLANCO - Die Wilden Widder 1:1