Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real orejon lunaysantiagox100
esteban Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
García speelt de bal door. Daar is Sequeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Jaimes kopt de bal weg. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía passt de bal met de wreef. Trejos is nu in balbezit. Trejos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaimes met een snelle inworp. Buendía speelt de bal door. Trejos rent richting de bal. Trejos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Buendía geeft een hoge lob. Trejos kopt de bal weg. Daar is Yong-Ki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sequeda verovert de bal door een tackle van achteren. Sequeda schiet op doel. Santoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - lunaysantiagox100 1:0

12e minuut.
García rent richting de bal. Ariza verovert de bal door een tackle van achteren. Ariza passt de bal in één keer door. Trejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba passt de bal met de wreef. Trujillo Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo Gaviria geeft de bal voor. Daar is Huérfano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chávez is nu in balbezit. Chávez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real orejon - lunaysantiagox100 1:1

37e minuut.
Buendía heeft problemen om de bal te vangen. Chávez is nu in balbezit. Buendía begaat een overtreding. Buendía krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Pérez Jaramillo passt de bal in één keer door. Trujillo Gaviria rent richting de bal. Trujillo Gaviria geeft een hoge lob. Chávez is nu in balbezit. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lozada met een harde bal richting middenveld. Inworp. Correa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grijalba rent richting de bal. Grijalba geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gacha geeft een lange en hoge pass. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba onderschept slim de pass. Grijalba passt de bal zonder na te denken. Trujillo Gaviria geeft de bal voor. Lozada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chávez rent richting de bal. Chávez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real orejon - lunaysantiagox100 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real orejon 48%, lunaysantiagox100 52%.
real orejon - lunaysantiagox100 1:2

55e minuut.
Trujillo Gaviria passt de bal zonder na te denken. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía maakt een afschuwelijke overtreding. Buendía krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

72e minuut.
Gacha passt de bal met de wreef. Jaimes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt García de bal. Trejos is nu in balbezit. Trejos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sequeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Jaramillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sequeda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pérez Jaramillo speelt de bal door. García met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Huérfano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez haalt uit met een fantastische trap. Lozada probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real orejon 56%, lunaysantiagox100 44%.
real orejon - lunaysantiagox100 1:2