Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CANINOS gajuares
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.1
hopeloos Schieten matig
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Mahecha is nu in balbezit. Jaimes verovert de bal door een tackle van achteren. Agredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes onderschept slim de pass. Jaimes schiet op doel. Velasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Ricaurte verovert de bal door een tackle van achteren. Ricaurte probeert naar een medespeler te passen. Quijano rent richting de bal. Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bertel kopt de bal weg. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas speelt de bal door. Valoyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoyes haalt uit met een fantastische trap. Landázuri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CANINOS - gajuares 0:1

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Barriga de bal onder controle te krijgen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoyes rent richting de bal. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jaimes passt de bal met de wreef. Quijano rent richting de bal. Arias rent richting de bal. Quijano onderschept slim de pass. Quijano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jaimes met een sublieme pass. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes onderschept slim de pass. Jaimes met een sublieme pass. Quijano rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CANINOS - gajuares 1:1

40e minuut.
Jaimes passt de bal in één keer door. Bertel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barriga. Barriga krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Daar is Rolón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reina onderschept slim de pass. Reina geeft een lange en hoge pass. Quijano rent richting de bal. Quijano draait met de bal, schiet en ... Velasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CANINOS 46%, gajuares 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CANINOS - gajuares 1:1

74e minuut.
Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes verovert de bal door een tackle van achteren. Quijano rent richting de bal. Jaimes rent richting de bal. Jaimes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas onderschept slim de pass. Vargas passt de bal in één keer door. Valoyes rent richting de bal. Valoyes haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CANINOS - gajuares 1:2

83e minuut.
Oliveros kopt de bal weg. Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes met een sublieme pass. Quijano rent richting de bal. Quijano schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CANINOS 55%, gajuares 45%.
CANINOS - gajuares 1:2