Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gajuares CANINOS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Arias rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quijano. Arias raakt geblesseerd tijdens het duel. Arias zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valoyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas begaat een overtreding. Barajas krijgt een gele kaart. Valoyes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vargas komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - CANINOS 1:0

33e minuut.
Agredo met een sublieme pass. Reina rent richting de bal. Reina passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rolón zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Vargas onderschept slim de pass. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Valoyes rent richting de bal. Valoyes draait met de bal, schiet en ... Landázuri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - CANINOS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gajuares 57%, CANINOS 43%.
gajuares - CANINOS 2:0

46e minuut.
Barriga probeert naar een medespeler te passen. Quijano rent richting de bal. Agredo is nu in balbezit. Quijano verovert de bal door een tackle van achteren. Quijano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - CANINOS 2:1

54e minuut.
Agredo rent richting de bal. Jaimes verovert de bal door een tackle van achteren. Jaimes probeert naar een medespeler te passen. Quijano is nu in balbezit. Quijano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gajuares - CANINOS 2:2

57e minuut.
Palacio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guayacán komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Jaimes rent richting de bal. Jaimes haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Velasco trapt de bal weg van het doel. Liévano kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Jaimes met een sublieme pass. Arias rent richting de bal. Quijano bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes is nu in balbezit. Jaimes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Barreto passt de bal met de wreef. Guayacán is nu in balbezit. Guayacán passt de bal in één keer door. Quijano rent richting de bal. Quijano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gajuares - CANINOS 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gajuares 65%, CANINOS 35%.
gajuares - CANINOS 2:3