Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROJO Y BLANCO Malanito F.C.
at3 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 28.4
solide Schieten slecht
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
Nicolici passt de bal in één keer door. Zaccaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccaro speelt de bal door. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - Malanito F.C. 1:0

16e minuut.
Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu probeert naar een medespeler te passen. Luban speelt de bal door. Emeç is nu in balbezit. Emeç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mugo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Luban maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - Malanito F.C. 2:0

30e minuut.
Rogado is nu in balbezit. Rogado geeft een hoge lob. Inworp. Nyabaro met een snelle inworp. Luban geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Cacoveanu met een sublieme pass. Zaccaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccaro passt de bal met de wreef. Emeç is nu in balbezit. Emeç draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Nyabaro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zaccaro de bal. Zaccaro probeert naar een medespeler te passen. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç geeft een lange en hoge pass. Szamocki bokst de bal weg. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - Malanito F.C. 3:0

42e minuut.
Kézdy is nu in balbezit. Zaccaro verovert de bal door een tackle van achteren. Zaccaro passt de bal in één keer door. Luban rent richting de bal. Luban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROJO Y BLANCO 35%, Malanito F.C. 65%.
ROJO Y BLANCO - Malanito F.C. 3:0

51e minuut.
Mugo geeft een hoge lob. Rogado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale geeft een lange en hoge pass. Nicolici rent richting de bal. Nicolici geeft een lange en hoge pass. Paal! Fuglík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Hamel passt de bal met de wreef. Emeç is nu in balbezit. Sienkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Emeç raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaccaro komt bij de bal en schiet. Szamocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - Malanito F.C. 4:0

58e minuut.
Zaccaro kopt de bal weg. Emeç probeert naar een medespeler te passen. Novoa heeft problemen om de bal te vangen. Hamel rent richting de bal. Hamel schiet op doel. Szamocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Víg geeft een hoge lob. Cacoveanu kopt de bal weg. Emeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emeç passt de bal zonder na te denken. Sienkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJO Y BLANCO - Malanito F.C. 5:0

73e minuut.
Novoa met een sublieme pass. Nyabaro is nu in balbezit. Nyabaro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Emeç de bal. Emeç schiet op doel. Szamocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Daar is Sienkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emeç is nu in balbezit. Emeç passt de bal in één keer door. Hamel is nu in balbezit. Hamel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kézdy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Berthoud komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Mugo probeert de bal aan de voet te houden. Nyabaro probeert naar een medespeler te passen. Rogado rent richting de bal. Luban onderschept slim de pass. Luban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fuglík probeert naar een medespeler te passen. Nyabaro controleert de bal met de borst. Nicolici probeert naar een medespeler te passen. Daar is Izaola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyabaro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Emeç is nu in balbezit. Emeç geeft de bal voor. Hamel rent richting de bal. Hamel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROJO Y BLANCO 34%, Malanito F.C. 66%.
ROJO Y BLANCO - Malanito F.C. 5:0